@czescmampytanie: przecież próbował robiąc najlepiej jak może ze swoim temperamentem i efekt jest taki, jaki jest, bo - uwaga uwaga - inny być nie może xD
@czescmampytanie: po pierwsze, coś takiego jest inherentną częścią osobowości wynikającą z wrodzonego temperamentu i nie ulega zmianie poprzez refleksję
po drugie, nie ma arbitralnego momentu, przed którym można coś komuś wybaczyć, zaś po którym już nie
po trzecie, jedynie bycie aktywnym, głośnym, bezmyślnym, zawadiackim zjebem jest obiektywnie złem i to co najwyżej je należy tępić, zatem jeśli jesteś kimś takim, to nie mam dla ciebie dobrych wieści
Ehh mam najgorszy typ przegrywu: cichy obserwator overthinker
@mirko_anonim: przecież to jest właśnie najlżejszy typ przegrywu. nawet sam przyznałeś ze mimo s----------a nie zostaleś społecznie wykluczony, więc to nie tak że miałeś its over od początku. i o ile dziecku można wybaczyć brak jakiejkolwiek refleksji na ten temat, to jeśli dotrwałeś do 30 nic z tym nie robiąc to za "przegryw" możesz winić głownie siebie.
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
po drugie, nie ma arbitralnego momentu, przed którym można coś komuś wybaczyć, zaś po którym już nie
po trzecie, jedynie bycie aktywnym, głośnym, bezmyślnym, zawadiackim zjebem jest obiektywnie złem i to co najwyżej je należy tępić, zatem jeśli jesteś kimś takim, to nie mam dla ciebie dobrych wieści
@mirko_anonim: witam kolegę po fachu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: przecież to jest właśnie najlżejszy typ przegrywu. nawet sam przyznałeś ze mimo s----------a nie zostaleś społecznie wykluczony, więc to nie tak że miałeś its over od początku. i o ile dziecku można wybaczyć brak jakiejkolwiek refleksji na ten temat, to jeśli dotrwałeś do 30 nic z tym nie robiąc to za "przegryw" możesz winić głownie siebie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Tegreeni: ja nie pisałem o temperamencie, tylko o działaniu i o refleksji która powinna do niego prowadzić.