Wpis z mikrobloga

70 643 + 101 + 27 = 70 771

#100km - ładna pogoda, fajnie sobie pojeździć. Jako jedyny byłem na krótko, wszyscy inni mieli przynajmniej jakieś rękawki. A mnie pięknie słoneczko przygrzało.
27km - objazd trasy #mtb Family na MTB Cross Maraton w Daleszycach. Z młodym pojechałem, to będzie pierwszy raz gdy on pojedzie solo. Trasa technicznie prostsza niż do tej pory, ale wydolnościowo to będzie masakra... mi wychodzi 200m w górę więcej niż poprzednio (350m vs 550m). Technicznie prościej, fajnie, można poczuć przyjemność z jazdy.

Dodam też info jeszcze raz, bo nie wiem czy zauważyliści na tagu #rownikowetesty, mogłem dodać też #wykopaktywny (ale nie dodałem do tamtego wpisu):
Wreszcie zrobiłem nową wersję RowerowegoRownika: http://beta.rowerowyrownik.pl/ - na chwilę obecną beta. Z tego co widzę, to chyba będę musiał podpiąć go na inny serwer, bo ten hosting nie daje rady :D (u mnie na localu strona główna jest poniżej 1s), ale to może kiedyś ;)
Na tym serwerze jest chyba intel atom ( ͡º ͜ʖ͡º)

co działa?
- strona główna, statystyki,
- wyszukiwarka uczestników
- topki - widoczne jest tylko 50 wpisów, ale za to z 7, 30.... itd dni. Może dodać warto poprzedni rok, ale nie jestem pewny czy jest to potrzebne.
Całość jest delikatnie inaczej zaprojektowana.

Co NIE działa?
- cron (nie chciało mi się, tego podpinać, bo działa)
- kwadraty, a tego kompletnie nie chciało mi się ruszać. Pewnie starą wersję wrzucę do "old" czy coś, i tam będą kwadraty, a może mi się zachce i przerzucę.
- https - będzie na głównej domenie, na becie mi się nie chciało bawić ;)

Co jest w planach? Poza kwadratami?
Mam zamiar dodać opcję do sprawdzania czy wpis nie został usunięty i wywalać te które zostały, pewnie jakaś tam częstotliwość wpadnie (nowe częściej, stare raz na miesiąc albo i mniej).

Jestem otwarty na rzeczy które trzeba by dodać, jeśli pragnęlibyście jakiś widok - dajcie znać. Czy np w topkach potrzebne jest dodawanie kolejnych?

#rowerowyrownik #ruszkielce #kielce #szosa

Skrypt | Statystyki
jagodowy_krol - 70 643 + 101 + 27 = 70 771

#100km - ładna pogoda, fajnie sobie pojeź...

źródło: WhatsApp Image 2025-04-14 at 10.08.46

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach