Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +110
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +24
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00

źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz
Rozliczenia PIT-38 tylko do 30 kwietnia, nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę!
Garść informacji:
- straty też należy deklarować
- sam zakup krypto też należy deklarować
- nie ma ulg <26 czy kwoty wolnej od tego podatku
- strata na akcjach nie niweluje podatku od dywidend, to samo tyczy się kryptowalut
- PIT-8C od polskich brokerów ma wszystko oprócz dywidend zagranicznych (np. ASBIS)
Zasady jasne bez zielonek, plusik na wpisie i losowanie o 22:00
Jeśli masz już pakiet za rok 2024 i wygrasz to dostaniesz już na kolejny rok :)
#gielda #podatki #kalkulatorgieldowy #pit38
źródło: Platformy
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 12 kwietnia 2025 - 22:00
Liczba zwycięzców: 1
W darmowej wersji da się rozliczyć np. XTB (giełda USA, Londyn) i Binance (BTC) czy nie?
Bo nie nie rozumiem czy chodzi o zagraniczne giełdy czy zagraniczni brokerzy czy zagraniczne giełdy u zagranicznych brokerów.
a jak się nie kupiło a dostało z apki np. Revoluta za quizy?
kraj dywidendy bierze po giełdzie?, mam kilka z UK notowanych na NYSE i muszę przy nich wprowadzać tą wartości od nowa tj oraz poprawiać kwotę bo nie aktualizuje.
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ