Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop

źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +65
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Do Nawrockiego:
- brak
Do Trzaskowskiego:
- polska armia będzie sterowana z brukseli, oddajemy suwerenność,
- Trzaskowski jeździ po Polsce z wafelkiem,
- w Warszawie sadzimy drzewa z Niemiec,
- sądy zniszczyli PO i PiS ale w sumie PO mocniej, aż włos się na głowie jeży,
- republika lepiej realizuje misję publiczną niż tvp (to jest mocne)
- zmiana zdania w sprawie ochrony granicy
- jak się czuje będąc faworyzowany przez tvp
- giętki kręgosłup
Byłem bardzo rozczarowany, że nie mówił nic o kiblach w Warszawie. Taki potencjał stracony.
Prosty przekaz dla odpowiednich ludzi, ma trafić tam gdzie zaplanowano. Misja się udała.
I on komuś zarzuca giętki kręgosłup.
#polityka #debata #stanowski #kanalzero #bekazpisu
źródło: temp_file1361346756396578091
Pobierz✊🔥
Komentarz usunięty przez autora
@Mmiko Stanowski wczoraj też mówił o fanatykach - to m. in. o tobie
źródło: temp_file8500186561992577532
Pobierz@daretti877
Co za różnica kto rządzi - nawet jeśli kolega Rafała to opozycja jest nietykalna? Wszystkie media mają się skupić wyłącznie na rządzie?
Argument z czapy
No i te dw zakupy lasów państwowych za ich kadencji, hmmmm zastanawiające ( ͡º ͜ʖ͡º)
o jakieś nietuzinkowe tematy, zadać najbardziej dla nich niewygodne pytania albo zrobić wcześniej jakieś ankiety na swoim medium i ludzie sami podali by mu pytania zamiast atakować tylko jednego. Teraz od razu widać czyją stronę trzyma.
Jakbyś nie zauważył małorozumny muminku, prezydentem, bo o wybory prezydenckie tutaj chodzi, jest pacynka pisowskiej mafii, taka
@robert_blaszczykowski: przez osiem lat skupiał się na atakowaniu opozycji, w końcu posłuchał widowni i zaczął walić tylko i wyłącznie w rząd, chyba nigdy nie dogodzi takim malkontentom jak ty
Nie kto rządzi ale z kim walczy o wejście do II tury. Chyba na walkę o miejsce nie ma szans więc powinien próbować obniżyć notowania tych, z którymi walczy o 2. miejsce.
@daretti877: No kto? Co to za wybory i kto obecnie piastuje ten urząd?
Bo widać to po sondażach. Ale szurowska teoria fajna.