Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz

źródło: Screenshot 2025-10-13 at 13-25-50 Rozrywka kiedy jesteś biedny spanie - Obrazkowo.pl - najlepsze memy w sieci
PobierzA no i jak się zamknie oczy i delikatnie naciska na powieki to są kolorki
- kuglarstwo (żonglerka, poi, kij kontaktowy, diabolo, levi stick)
- astronomia (lornetka do obserwacji nieba, niedrogi teleskop, stellarium)
- uprawa roślin / uprawa grzybów (tych zwykłych - boczniaki, pieczarki, cordyceps soplówka, a dla odważnych i szukających wrażeń również tych magicznych - oczywiście tam, gdzie to legalne ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
- gotowanie - tu jest masa opcji, możesz się skupić np. na robieniu ciast, na przyrządzaniu przetworów, serowarstwie, przyrządzaniu
Kolejne to spacery po lesie. Bardzo fajne doświadczenie, zwłaszcza latem gdzie ilość olejków eterycznych wręcz uderza w głowę. Lubiłem za młodości tak wyjechać głęboko w las i się uczyć..
Trzecia propozycja to coś praktycznego. Kupić doniczki i zasadzić sobie w kuchni pietruszkę, koperek i np. bazylię oraz majeranek. Trzeba się o to starać, ale