@xmadesio: jak pasują do twojego fotela to będą dobre, ja kupiłem takie zwykłe za 45zł za komplet na allegro tylko później nie stawaj na tym fotelu bo się wypierdzielisz, fotel jeździ po całym pokoju
@xmadesio: a nie podniosą ci krzesła zbytnio? u mnie np krzyżak jest dośc wysoki i przez wyższe kółka straciłem duzo amortyzacji (za wysoko nie podniesiesz bo pod biurko nie wjedziesz), dodatkowo jak masz dywan to najlepsze są zwykłe plastikowe, na panele i drewno też, bo gumowe mi łapały syf i orały nim podłogę, przez co na deskach mam w ch*j małych wgłębień, czuć pod nogą że szorstko
@xmadesio: dokładnie tak jak napisał @frutson fotel sam jezdzi i w-----a to czasami bo jak nie ma hamulca to od biurka odjezdzasz :D a poza tym to zajebiste i bezdzwiekowe
Takie kółka będą dobre do fotela czy lepiej kupić coś droższego? Jeśli tak to co?
źródło: KOLKA-KAUCZUKOWE-DO-FOTELA-KRZESLA-OBROTOWEGO-LOZYSKA-MOCNE-5-SZT-KOMPLET-Kolor-bezbarwny
Pobierztylko później nie stawaj na tym fotelu bo się wypierdzielisz, fotel jeździ po całym pokoju