Aktywne Wpisy

Soczi +187
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska

źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +16
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz
Co to może być jeśli mój mózg nie wytwarza pozytywnych emocji? Zero motywacji, zero jakieś dopaminy czy endorfin. Właściwie odczuwam tylko negatywne emocje i nawet jakbym wygrał milion to pewnie bez większych wrażeń. Nawet #libido mam zerowe mimo dobrych wyników wszystkiego na co da się zrobić badania #testosteron.
Od kilku lat lubię pić sam ale nie ma to nic wspólnego z alkoholizmem, bo jakakolwiek inna używka która da mi chociaż trochę motywacji do życia jest też fajna. Tylko wtedy np. po #m-------a mam jakiś zastrzyk ciekawości świata i wszystko jest fajne. Na trzeźwo niestety marazm i obojętność, na nic nie mam ochoty, wszystko jest szare. Od dawna tak mam stąd zaczęły się potem moje zainteresowania używkami.
#depresja #samotnosc #zdrowie #medycyna #psychologia #motywacja #przegryw #mozg #psychiatra #adhd #autyzm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
A co mi pomaga:
Sprawdzales sie hormonalnie? morfogolia krwi, mocz, kał, tarczyca ? Wielu ludzi ktorzy mieli podobny problem okazalo sie:
- zly poziom magnezu/cynku, witaminy D
- zła postawa, nawet zle siedzenie moze to powodowac.
- stres ? nerwica ? Jest cos takiego jak "freeze response" - wtedy organizm przestaje produkowac pozytywne
Nazywa się to r---------m GABA i fakt może to się nie nazywa alkoholizmem, ale politoksykomanią :)