Wpis z mikrobloga

@Vaclav: No przecież to nie On wrzucił tylko jakaś fundacja :D Mentzen widocznie nie jest jakoś za bardzo ogarnięty, że przegrywa takie sprawy :) Żeby obrażać inną osobę publicznie lub w sieci, trzeba mówić prawdę w poniżający sposób, tak aby nikt nie mógł Tobie zarzucić kłamstwa.

Wiecznie żywe ,,Per fas et nefas" :) Wybrali najgłupszy zarzut i na jego podstawie wygrali wszystko :)
  • Odpowiedz
  • 27
@Vaclav ale jakie ładne fikołki w komentarzach mamy xd

Wystarczy zalegalizować pobyt wszystkich, którzy przekroczą nielegalnie granicę i problem z nielegalnymi imigrantami mamy rozwiązany. A głupi PiS za miliardy płot na granicy stawiał jak są dużo tańsze sposoby xd
  • Odpowiedz
@Vaclav wy macie problem z logicznym myśleniem w tej konfie XD „zaprosił NIELEGALNYCH” jest prawdą tylko i wyłącznie wtedy, kiedy w momencie wystawienia zaproszenia nie posiadają oni zgody na pobyt w Polsce. Otóż w tym momencie posiadali taką zgodę.
  • Odpowiedz
czyli jak mieli zalegalizowany pobyt to byli nielegalni, eh ten dokturski rozum

@userYGc4uxJzGewY: Kiedy mieli zalegalizowany? Się spuszczacie nad tym wyrokiem, a pragnę przypomnieć, że władza jest teraz w rękach koalicji + pozwy wyborcze mają to w sobie, że nie daje się do nich uzasadnienia, więc każdy sobie może klepnąć co chce i nikt tego nie zweryfikuje.
  • Odpowiedz
@Vaclav: Przybywasz do kraju, jesteś według wykładni prawa nielegalnym imigrantem. składasz stosowne dokumenty. Legalizujesz swój pobyt. Wszystko jest OK.
  • Odpowiedz
@Apdl

@Vaclav ale jakie ładne fikołki w komentarzach mamy xd

Wystarczy zalegalizować pobyt wszystkich, którzy przekroczą nielegalnie granicę i problem z nielegalnymi imigrantami mamy rozwiązany. A głupi PiS za miliardy płot na granicy stawiał jak są dużo tańsze sposoby
  • Odpowiedz
@Worm91

@Vaclav: Przybywasz do kraju, jesteś według wykładni prawa nielegalnym imigrantem. składasz stosowne dokumenty. Legalizujesz swój pobyt. Wszystko jest OK.

@Worm91 kradniesz samochód legalizujesz (jak Niemcy po 20latach) i twoje ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Czego prawaki nie rozumiecie?
  • Odpowiedz
widzę w komentarzach ci€mne masy

które chcą przyjmować tych ludzi nie do swoich domów a do czyichś...

@GarbatyNosek2: Ja jestem przeciwko nielegalnym imigrantom i najchętniej to byłbym za strzelaniem, albo zaminowaniem granicy. Ale jestem tez przeciwko głupocie ludzkiej, więc jeśli Pan wicemarszałek (nawet nie wiem czy jeszcze nim jest) zmyśla i pisze nieprawdę, to bardzo dobrze że ktoś to chce naprostować. Wystarczyłoby że zamiast ,,zaprasza nielegalnych imigrantów i wrzuca z
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Worm91
Nie :) Skakanie przez mur gdy strażnicy cie wypierdzielają spowrotem pod groźbą strzelania, to wdzieranie, nie przybywanie. Możesz se składać dokumenty, które mogą być rozpatrzone negatywnie bo mamy prawo które określa kto może do nas przyjechać (po to są granice państwa).
  • Odpowiedz
@GarbatyNosek2 typowe projekcje memcenofili są typowe. Ty już wiesz jakie mam poglądy, co sobą reprezentuję i co robię, a czego nie robię nawet bez żadnych moich deklaracji, więc w sumie nie jestem ci w tej dyskusji do niczego potrzebny. Już możesz sobie wpisać w dzienniku walki z lewactwem kolejne zaoranie fantomowego lewaka, tak będzie prościej.

Mógłbym próbować ci tłumaczyć, że można nie mieć zero-jedynkowego spojrzenia na świat, że życie jest bardziej
  • Odpowiedz