Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 3
@kolorowe_jarmarki puknij się w czółko. Facet normalnie zagadał, nawiązując do tego jakie treści miała laska w swoim opisie. Więc popukaj się w czółko dziwaczała lasko.
  • Odpowiedz
@Bunch: normalnie? jak podchodzizsz do laski na ulicy to tez mówisz „cześć, jestem x, miło cię poznać, ale dziwna masz tą sukienkę. I weź może zmień fryzurę, bo mi się nie podoba”? Skoro ma dziwny opis to po uj w ogóle ją dał w prawo xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kolorowe_jarmarki tak, bo jest to dobry sposób na sprawdzenie czy ktoś jest pogodny i wesoly. Ja bym się ucieszył i wiedział jak odpowiedzieć. Przykre jest to, że wy we wszystkim widzicie wiecznie problem. Ale wasza natura jest mi przynajmniej już doskonale znana. Co się przydaje w odpowiednim poukładaniu sobie wszystkiego w głowie.
  • Odpowiedz
  • 0
@kolorowe_jarmarki: Skoro zauważył problemy to znaczy że wyustępują problemy. Należy okazać wdzięczność komuś kto nam o nich donosi bo my świadomi ich być nie musimy.
Jest coś z Tobą nie tak?

Typiarze się źle obrazek wyświetlał, był tak ucięty żę nawet nie było wiadomo po co wymienia dalej takie rzeczy i co właściwie czytamy.
  • Odpowiedz
@Bunch: a bierzesz pod uwagę, że też czasami mozesz być nieświadomy swoich problemów? I że naprawdę możesz mieć klopoty z komunikacją z ludźmi? Takie techniczne uwagi można grzecznie i miło opisać i dziewczyna na pewno by podziękowała i była Wdzięczna
  • Odpowiedz