Wpis z mikrobloga

@TTedbundYY

No właśnie, ciekawe jak bardzo jeszcze te liczby podkreciłoby to, gdyby te wszystkie wypadki "z nieustalonych przyczyn", które przecież były po prostu świadomymi wylogowaniami, wliczyć do statystyk wylogowań.
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: nie neguje tego zjawiska, ale tą skale tego zjawiska to wyjąłeś dosłownie z czapy. ta czołówka jak i to uderzenie w drzewo mogło mieć dziesiątki innych powodów. nie wiem też skąd wziąłeś to "15 wylogowań, z czego 12 chłopy", ale tu pewnie też nie brałes pod uwagę tego że po prostu faceci częściej jeżdżą i dlatego częściej powodują wypadki i giną.
  • Odpowiedz
Niestety, jest spore ryzyko na zostanie warzywem po takim numerze (czyli najgorszy możliwy scenariusz - ja już jestem wystarczającą naroślą na tym świecie, jakbym jeszcze miał być wiekszą to w ogóle mnie obrzydza) albo wyjdziesz bez szwanku i będziesz spłacać do końca życia.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: Pogadaj z kimś z transportu/spedycji. Nie znajdziesz nigdzie oficjalnych statystyk, ale też już nasłuchałem się od znajomych dyspozytorów jak kierowcy do nich dzwonili po nocach z drugiego końca europy jak byli w trasie, zapłakani, załamani bo dowiedzieli się o zdradzie. 5 minut później kierowca na drzewie albo z mostu spada
  • Odpowiedz