Wpis z mikrobloga

• 22
@CzerstwyMan nie ma, ale poczeka aż wyjdzie. potem poczeka, aż stanieje bo na premierę będzie za drogi. potem na wersje z dopiskiem pro. na końcu nie kupi bo zaraz wyjdzie 3.
  • Odpowiedz
@artiom143: jaki masz model i w jakiej grze masz to 28 fps mordo? Bo ogrywam już którąś retro gierkę i nie zauważyłem takich spadków. Na protondb znajdziesz sporo porad jak to poprawić
  • Odpowiedz
@SpoconyBambik: ''Our best estimate for the Steam Deck 2 release date is the second half of 2025 or later. This is based on comments by Valve staff, including designer Lawrence Yang'', jest prawdopodobne ze premiera bedzie w 2026
  • Odpowiedz
@milo77: no sorry ale wole poczekać niż grać w nowe gry w 28 fpsach, testowałem steam decka i zwróciłem bo dla mnie to za mało, jak ktoś chce grac w starsze gry to spoko.
  • Odpowiedz
@artiom143

@SpoconyBambik: ''Our best estimate for the Steam Deck 2 release date is the second half of 2025 or later. This is based on comments by Valve staff, including designer Lawrence Yang'', jest prawdopodobne ze premiera bedzie w 2026

Skąd to info? Oficjalnie Valve mówiło że nie będzie SD2 dopóki nie będzie przeskoku generacyjnego.
  • Odpowiedz