Wpis z mikrobloga

@MamMalegoSiurka: nie dywaguje, ale pytanie o ai jest glupie, bo mozesz skopiowac obraz i szybko sprawdzic czy obraz jest wygenerowany przez ai i wrzucic screen z toola jako koment zeby reszta wiedziala np sightengine

Jest to lepsza praktyka niz bezmyslne pytanie sie i domyślanie czy to jest ai czy nie
  • Odpowiedz
@elo_
@TwujKoshmar
ale tu jest jasny kontekst tego wpisu, biorac pod uwage pozostale wrzucone komentarze, knury się zebrały i spermia do zdjęć sprzed 100 l, bo zobaczyly pieroga przebijajacego sie przez kostium. A to ni c---a się nie łapie do tej kategorii.

@FelariPumpura no to co pada po tym pytaniu? Czy to nie jest AI, bo baba ma przebijającego sie pieroga i dwuczęściowy kostium, co w l. 30 mogłoby
  • Odpowiedz
nie kazdy jest taki elo fajno obeznany z tematem, jak tacy oswieceni uzytkownicy jak wy. Ludzie ly

@PurpleHaze: nie wiem o co masz do mnie pretensje. Dalem ci k---a na tacy tool do weryfikowania zdjec na tacy to jeszcze sie d-------s do mnie jakbym ja wrzucal fejki tobie na fb
Typowy wykop
  • Odpowiedz
, a w l. 30 mógłaby być uznana za mocno kontrowersyjną.

@MamMalegoSiurka: I tutaj masz braki w wiedzy bo Polska międzywojenna była o wiele mniej pruderyjna niż ci się wydaje. Coś w stylu Persji - dziewczyny sobie chodziły normalnie a potem przyszły taliby, zrobiły Iran i dzisiaj wszystkie chodzą w burkach albo dostają baty. To, że coś jest później w historii wcale nie znaczy, że jest bardziej liberalnie.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: ok, czuć było sarkazm w tym co odpisałeś

co do braku wiedzy, skoro Marek Zuckerberg nie raczy tego zmieniać, to podejrzewam że trzeba uczyć starszych uzytkowników internetu że takie teraz g---o na wallu wyświetla i żeby uważali, tak jak z nigeryjskimi księciami itd..

też chciałbym żeby to było ograniczone, ale skoro tego nie robią systemowo to pozostaje uświadamianie i podawanie rozwiazań
  • Odpowiedz