Aktywne Wpisy

aa-aa +37
Dzwonię po straż pożarną, planeta płonie, pilnie potrzebne stare wiatraki z rzeszy za polskie pieniądze
źródło: 1000002453
Pobierz
Sonny86 +36
źródło: temp_file1570731660054774392
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000002453
Pobierz
źródło: temp_file1570731660054774392
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Na mój obecny stan wiedzy tego typu projektów mamy obecnie 3, a śledzę ten temat od dłuższego czasu.
Gatebox wydany w 3 wersjach i wszystkie już niedostępne w oficjalnej sprzedaży, a
Które są nielegalnie pożyczone od wydawców gier poza kilkoma produkcjami które je udostępniają. Nie znasz się to się nie wypowiadaj. A, tak przy okazji to pożyczanie od produkcji na licencji które te modele 3d udostępniają polega na używaniu prywatnym a nie zarabianiu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie czytałeś regulaminu, co nie? A, Azjaci nie lubią jak się go łamie oj,
Za s---------e proporcje postaci odpowiada tylko i wyłącznie twórca modelu xD. A nad animacjami wciąż pracują. Mi osobiście bardziej odpowiada spokojniejszy moveset bo te
Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz.
Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz.
- Do not claim as your own.
- Do not in anyway redistribute the model, and no releasing the dl link.
- For MMD Use only!No VRChat or SFM
Jak się tak zastanowię - to żebyś się nauczył szacunku do sztuki, proszę idź zapłać profesjonalnemu grafikowi i niech cię nauczy co jest s---------e. Ja nie będę pomagać ani mentorować komuś kto wspiera kradzież. ( ͡º ͜ʖ͡º)