Aktywne Wpisy

abvq +13
#ajemge1 wczorajszy stream u Zachara w idealny sposób pokazuje jak dziala psychika u wielu kobiet:
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość

dj-gizmo +7
#raportzpanstwasrodka Co za qrfa jego moscie ze nie kumaja ze to mlot do wyburzen. Takim jak walnie to sciana idzie w pyl a na sztywnym to bedzie walil do pasterki. Fachowce panie jak nie wiem. Skad tacy inteligenci sie biora? Cambodia jednak rozwala mozg
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-15 002456
Pobierz

Na mój obecny stan wiedzy tego typu projektów mamy obecnie 3, a śledzę ten temat od dłuższego czasu.
Gatebox wydany w 3 wersjach i wszystkie już niedostępne w oficjalnej sprzedaży, a
Które są nielegalnie pożyczone od wydawców gier poza kilkoma produkcjami które je udostępniają. Nie znasz się to się nie wypowiadaj. A, tak przy okazji to pożyczanie od produkcji na licencji które te modele 3d udostępniają polega na używaniu prywatnym a nie zarabianiu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie czytałeś regulaminu, co nie? A, Azjaci nie lubią jak się go łamie oj,
Za s---------e proporcje postaci odpowiada tylko i wyłącznie twórca modelu xD. A nad animacjami wciąż pracują. Mi osobiście bardziej odpowiada spokojniejszy moveset bo te
Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz.
Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz.
- Do not claim as your own.
- Do not in anyway redistribute the model, and no releasing the dl link.
- For MMD Use only!No VRChat or SFM
Jak się tak zastanowię - to żebyś się nauczył szacunku do sztuki, proszę idź zapłać profesjonalnemu grafikowi i niech cię nauczy co jest s---------e. Ja nie będę pomagać ani mentorować komuś kto wspiera kradzież. ( ͡º ͜ʖ͡º)