Wpis z mikrobloga

@agahej ależ ona ma piękne proste nogi 🤣. Ciekawy jestem jak Adi będzie reagował na zaloty Karoliny do nowego Bartka . Założę sie, że jak się przyczepi to ona zareaguje „jak śmiesz mi zabraniać czegokolwiek” xddddd
  • Odpowiedz
@agahej: Ona autentycznie ma coś nie po kolei, nie zdaje sobie sprawy z tego, że takie pisanie o sobie stawia ją w fatalnym świetle?

Patrzcie, oto moja wersja i nawet nie muszę nic kłamać:

"Zdenerwowałam się tak bardzo, bo miałam wrażenie, że on chodzi i się przechwala, a to dopiero rodzące się uczucie, pierwsza jego oznaka, to jest coś delikatnego, co łatwo zepsuć i o czym może nie warto trąbić
  • Odpowiedz
@BigShow: kurde nie wiem ale ja to kupuje i szczerze? Widzę w tym pół szczerość.
Wierzę w to, że mogła się poirytować, bo gada o pocałunku a słyszała od niego, że relacji nie zbuduje.
Wierzę też w to, że lubi dramy więc wymyśliła sobie drame.
Jak dla mnie napisała pół prawdę. Oczywiście nie napisała, że ma paskudny charakter, jest księżniczką, jest pępkiem świata i tak dalej… stąd nie napisała jak
  • Odpowiedz
kurde nie wiem ale ja to kupuje i szczerze? Widzę w tym pół szczerość.

@rycerznakoniu: No ja w tym widzę za dużo szczerości, coś jakby powiedzieć "nie myję rąk po skorzystaniu z kibla" - wiele osób tego nie robi, ale się tym raczej nie chwalą.

Wierzę też w to, że lubi dramy więc wymyśliła sobie
  • Odpowiedz