Wpis z mikrobloga

@Catmmando: xD tak, wlać wody, kroplę płynu do naczyń, puścić program mycia i później wylać i opłukać. Też mi problem...
@L3stko Wszystko zależy do czego ma Ci on służyć i czy masz na niego miejsce by go nie chować i nie wyciągać ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i oczywiście czy Ci nie szkoda hajsu... ( ͡° ͜ʖ ͡°) u mnie służy
  • Odpowiedz
@Catmmando: xD tak, wlać wody, kroplę płynu do naczyń, puścić program mycia i później wylać i opłukać. Też mi problem...

@MgrMarecki: to teraz rób to każdorazowo jak w jednym przepisie musisz kilka razy użyć kielicha
  • Odpowiedz
@L3stko: po czasie to chyba najczęściej używaną opcją jest gotowanie na parze i robienie past czy kremów bo ciasto jednak wolę wyrabiać w czym innym.
  • Odpowiedz
@L3stko: Jeśli chcesz mieć kolejny modny "mebel" w kuchni, to twoja sprawa. Na początku jest efekt nowości, potem u większości znajomych stoi to to nieużywane albo używane sporadycznie. Uświadom sobie, że jest to po prostu taki robot kuchenny, tylko z wbudowaną wagą i tabletem z dostępem do przepisów i wszystko razem połączone w jedno urządzenie. Jak masz typowego robota kuchennego - w praktyce będzie to tylko kilka drobiazgów, które go
  • Odpowiedz
@potato44: ja nawet nie aktywowalam tego rocznego abonamentu na przepisy (Cookido? Zapomnialam jak to sie nazywa). Poza tym stoi schowany w szafce, wiec rzadko mi sie chce wyciagac, ustawiac potem myc… wole tradycyjne gotowanie jednak
  • Odpowiedz