@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: będziemy się napiehdalać? Gramy w drużynie "cały świat" przeciwko upadającemu mocarstwu USA którym rządzi pomarańczowy dement i typ co zbankrutował większość swoich biznesów ( ͡°͜ʖ͡°)
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Wiem, że eskalacja wojny handlowej nie będzie dobra dla mojego portfela, ale na USA trzeba dowalić dokładnie takie cła jakie oni nakładają na nas. Trzeba mieć godność.
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: to jest jakis wyścig na zachowywanie się jak chorągiewka? dopiero co czytałem że Hrabianka Von der Funfel proponuje 0 za 0, a teraz już 25%?
@advert: No, bo chce się dogadać, ale jeśli się nie dogada to od 15 kwietnia wojna.
Natomiast Trump chce, zniesienia VAT (chyba, bo nie powiedział w sumie co z tym zrobić?), zniesienia regulacji produktów (emisja spalin, hormony w wołowinie itd.), które ograniczają amerykański eksport i wyrównania deficytu handlowego.
https://www.reuters.com/markets/europe/eu-commission-proposes-25-counter-tariffs-some-us-imports-document-shows-2025-04-07/
#gielda
źródło: image
PobierzGramy w drużynie "cały świat" przeciwko upadającemu mocarstwu USA którym rządzi pomarańczowy dement i typ co zbankrutował większość swoich biznesów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast Trump chce, zniesienia VAT (chyba, bo nie powiedział w sumie co z tym zrobić?), zniesienia regulacji produktów (emisja spalin, hormony w wołowinie itd.), które ograniczają amerykański eksport i wyrównania deficytu handlowego.
źródło: image
Pobierz