Wpis z mikrobloga

W związku z tym wpisem http://www.wykop.pl/wpis/8088750/w-zwiazku-z-najnowszym-spotem-migalskiego-z-polska/

Tak mówi JKM

Nie mam najmniejszego zamiaru wdawać się w codzienną pracę zajmowania się tym, czy psom obcinać ogony o centymetr od odbytu, czy o dwa centymetry - mówi Janusz Korwin-Mikke w programie "Z każdej strony", pytany o to, co zamierza robić w Parlamencie Europejskim. Przyznaje, że "jedzie tam gadać". - Parlament jest po to, jak sama nazwa wskazuje, żeby gadać. Mury Jerycha padły od trąb i mam nadzieję, że to też się rozpadnie - mówi o Europarlamencie.

Dlaczego mam brać pieniądze od instytucji którą kocham? Takiej trzeba dać pieniądze, a wrogiej trzeba zabrać - tak Janusz Korwin-Mikke, prezes Kongresu Nowej Prawicy, odpowiedział na pytanie czy będzie pobierał diety jeśli zostanie wybrany do europarlamentu. Polityk zaznaczył, że jego działania będą polegały na ośmieszeniu Unii

Nie popieram zachowania Migalskiego, ale czy to nie wpisuje się w strategię Korwina? Pobierać hajs z PE i ośmieszać Unię. Przecież Migalski wydał ostatnio książkę "Parlament Anty-Europejski" w którym opisuje te wszystkie mechanizmy.

Czy to nie hipokryzja ze strony sympatyków JKM?

#krul #knp #polskarazem #polityka #4konserwy #neuropa
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie mam najmniejszego zamiaru wdawać się w codzienną pracę zajmowania się tym, czy psom obcinać ogony o centymetr od odbytu, czy o dwa centymetry

@SirBlake: (#) NIE, JKM nie będzie się wdawać w kreowanie pomysłów i formułowanie paragrafów do takich debilizmów jak obcinanie psom ogonów. Większość eposłów nazywa to pracą :P

Jeśli takie debilizmy powstaną to trzeba trącić o głupocie i doprowadzać do ośmieszania takich
  • Odpowiedz
przez odezwaniem się w temacie zrozum o czym się mówi i naucz się rozróżniać,

@franekfm: Franek, zastosuj tę radę w stosunku do siebie, bo sam nie rozumiesz, o co chodzi w tym wpisie. Wpis odnosi się do ciągnięcia kasy przez Migalskiego, ten fakt jest krytykowany przez proroka JKM, a JKM... chce robić to samo.
  • Odpowiedz
@SirBlake: Trzeba było się przyczepić do tego, że Migalskiego przyłapano - z tego co pamiętam - raz, a ja pisałem w liczbie mnogiej... To nie jest obiektywna analiza tylko materiał propagandowy do robienia czarnego PR - taki sam jak oficjalne spoty PRJG, ale mniej zmanipulowany i stworzony bez udziału partii.
  • Odpowiedz
@SirBlake: dzięki za link do strony stworzonej przez Migalskiego z której dowiedziałem się, że zajmował się gównem i organizowaniem konkursów. W sumie ok. 190 akcji typu "apel o prawa człowieka w Kambodży i Laosie" lub "konkurs fotograficzny" na ponad 1800 dni jego "parlementowania".

Jedyne za co można go pochwalić to sprzeciw wobce dyrektywy tytoniowej, ale oprócz sprzeciwu nic nie wniósł do tematu.
  • Odpowiedz
Czy to nie hipokryzja ze strony sympatyków JKM?

@SirBlake: Niektorych, tak. Jako sympatyk, to nie wiem kto wymysla takie rzeczy. Nie uogolniaj tak.
  • Odpowiedz