Aktywne Wpisy

Let_Me_2_Be +189
Kiedyś w pracy jeden dużo starszy kolega powiedział mi że podwozi dziecko na basen i czeka na nie 1h w samochodzie.
A ja go pytam to nie wolisz sobie tą 1h jakoś zagospodarować np na siłownię podjechać?
A on mówi że nie i dodał że ma wtedy ciszę i spokój by sobie pomyśleć.
Wtedy totalnie go nie rozumiałem. Dziś wiele lat później rozumiem.
A ja go pytam to nie wolisz sobie tą 1h jakoś zagospodarować np na siłownię podjechać?
A on mówi że nie i dodał że ma wtedy ciszę i spokój by sobie pomyśleć.
Wtedy totalnie go nie rozumiałem. Dziś wiele lat później rozumiem.

![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

Chyba ja tylko trafiam na takie okazy koleś był przedziwny
Ano chciał ,z żalu zalal taka 5 razy brzydsza i wzięli ślub po tym
Ale jak była z nim w ciąży to jeszcze do mnie wypisywał żeby razem być xDD
No to jeszcze było 1 spotkanie xDD
Nie właśnie nie , to on do mnie napisał przez moją koleżankę z technikum , później mnie nocą gdzieś wywiózł na krzaki i zaczął robić dziwne rzeczy
Żeby było śmieszniej to nie jest żaden typ ze stopniem upośledzenia tylko miał jakąś swoją firmę
wiezz co chciałabym żeby to była bajka bo 1 raz w życiu bałam się o swoje życie jak facet mi KAZAL się na siebie patrzeć bo mówił że chce widzieć moja "śliczna twarz " albo mówił "jesteś zla że chce poprostu na ciebie popatrzeć bo mi się podobasz ?" Typowy creep po polibudzie , jeszcze łysial i miał oczy jak
No właśnie schudłam już 10 kilo a wyznaczyłam sobie 25 jeszcze tyle pokus przede mną (╥﹏╥)
Niech zgadnę, jesteś ze ściany wschodniej - podlaskie / podkarpackie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Musisz być
Najlepszą obroną przed takimi sytuacjami wydaje się znalezienie jakiegoś dobrego chłopaka który będzie odstraszał tych gorszych facetów