Wpis z mikrobloga

• 2
@game_changer

@Linnior88: pewnie obiecywalas mu jakies dzikie fantazje w lesie czy cos to wzial sprawy w swoje rece ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie właśnie nie , to on do mnie napisał przez moją koleżankę z technikum , później mnie nocą gdzieś wywiózł na krzaki i zaczął robić dziwne rzeczy
Żeby było śmieszniej to nie jest żaden typ ze stopniem upośledzenia tylko miał jakąś swoją firmę
  • Odpowiedz
  • 0
@SoSweetAcme

@Linnior88: a w tej bajce były smoki ?

wiezz co chciałabym żeby to była bajka bo 1 raz w życiu bałam się o swoje życie jak facet mi KAZAL się na siebie patrzeć bo mówił że chce widzieć moja "śliczna twarz " albo mówił "jesteś zla że chce poprostu na ciebie popatrzeć bo mi się podobasz ?" Typowy creep po polibudzie , jeszcze łysial i miał oczy jak
  • Odpowiedz
@Linnior88:

wiezz co chciałabym żeby to była bajka bo 1 raz w życiu bałam się o swoje życie jak facet mi KAZAL się na siebie patrzeć bo mówił że chce widzieć moja "śliczna twarz " albo mówił "jesteś zla że chce poprostu na ciebie popatrzeć bo mi się podobasz ?"

Niech zgadnę, jesteś ze ściany wschodniej - podlaskie / podkarpackie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Musisz być
  • Odpowiedz
  • 1
@lepsze_liceum tzn ja się za atrakcyjną nie uznawalam nigdy ale faktycznie w moich lepszych czasach jak się nie dowalilam na wadze to non stop dostawałam kwiaty wyjścia prezenty , kiedyś myślałam że to norma dla każdej kobiety
  • Odpowiedz
@Linnior88: Przykro mi, że taka chora sytuacja Cię znalazła w życiu.
Najlepszą obroną przed takimi sytuacjami wydaje się znalezienie jakiegoś dobrego chłopaka który będzie odstraszał tych gorszych facetów
  • Odpowiedz