Wpis z mikrobloga

Czy widzielisci kiedys sytuacje jak wchodzi facet typu "misio" a laski go skanuja i mowia lal ale ciacho. Czy takie sytuacje wystwpuja raczej w kierunku szczuplych i dobrze zbudowanych? Dlatego tak, potwierdzam, ze niektore laski wola chlopakow z nadwaga xd #logikarozowychpaskow #zwiazki
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy widzielisci kiedys sytuacje jak wchodzi facet typu "misio" a laski go skanuja i mowia lal ale ciacho. Czy takie sytuacje wystwpuja raczej w kierunku szczuplych i dobrze zbudowanych? Dlatego tak, potwierdzam, ze niektore laski wola chlopakow z nadwaga xd

@woskrosenie: Wiadomo, że wygląd bardzo często też robi swoje natomiast tu przede wszystkim wszystko zależy od tego jak się zachowujesz, kobiety na to najbardziej patrzą. Niezależnie od tego czy ważysz
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: tez racja tylko ze dobrze zbudowany ma latwiej bo reakcja kobiet jest w kilka sekund, natychmiast. Czesto jest tak ze jak ten dobrze zbudowany sobie pobzyka to dopiero jest refleksja ze to jednak nie ten facet
  • Odpowiedz
@woskrosenie: Tak, spotkałam się z tym, ale to był facet typ drwala. Miał nadwagę na pewno, ale nie był okrągłą kulką, ale właśnie takim dużym i wysokim gościem z brodą. Trochę mięśnia pewnie też miał. Poza tym był pewny siebie, gadatliwy. Osobiście wolałabym faceta z nadwagą niż drobnego.
  • Odpowiedz
@woskrosenie nie znam/nie widziałam nigdy kobiet powyżej 19 roku życia w normie intelektualnej które by w jakikolwiek komentowały wygląd mężczyzny w ich otoczeniu. Takie rzeczy to widziałam tylko u nastolatek i w filmach amerykańskich gdzie bohaterzy są w liceum lub w koledżu. Częściej to mężczyźni siedzą i komentują wygląd kobiet w okolicy ale to też z reguły nie są Ci zbyt bystrzy mężczyźni. Kobiety spojrzą i albo zignorują istnienie takiego mężczyzny
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk ale tinder to jest 1vs1 to tak jakbyś był na zlocie singli i kobieta do Ciebie podeszła i powiedziała komplement a sytuacja z posta to taka że kobieta jest w dowolnym miejscu np. sklepie i wchodzi mężczyzna do sklepu i ona do koleżanek czy na głos komentuje wygląd faceta. Dwie różne sytuacje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kitku_Karola: no bo w sklepie jak sa dwie julki i stoja w kolejce i zobacza kogos to nie szepcza do siebie i nie komentuja. Nawet mowic nie musza, grymas twarzy lub usmiech wystarczy zeby bylo wiadomo co mysla o danym typie. Zbyt doslownie bierzesz co pisze, jedna na glos powie, druga zie usmiechnie, trzecia odwroci wzrok ale spojzy drugi raz kolejna zrobi coinnego. To zalezy od temperamentu laski
  • Odpowiedz
@woskrosenie to co mówisz znam z czasów licealnych później nigdy nie widziałam reakcji co opisujesz kobiet. Ani gdy na głos komentowały ani gdy miny robiły. Mam wrażenie że mężczyźni często to sobie projektują, bo zdarzyło mi się na studiach że kolega posadził mnie o takie zachowanie ale ja się tylko zamyśliłam i patrzyłam za okno a nie że gapiłam się i śliniłam na mężczyznę co on uznał że kobietom może się
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: No to robią tak. Może bardziej dyskretnie ale robią. Miałem z dwie- trzy sytuacje, że podchodzi do mnie laska i mówi, że jej spodobałem się jej koleżance i chciałaby numer albo instagrama. No to musiała wcześniej w jakiś sposób oznajmić to tej koleżance. Poza tym, jak są dobre przyjaciółki, to też tak gadają, jak nie są jakimiś wielkimi hejterkami mężczyzn.
  • Odpowiedz