Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 87
@WielkiNos: tak jest z każdą rasą, pod każdym postem gdzie ktoś szuka nowego domu dla psa - zawsze to samo gadanie, że to członek rodziny i nie próbuj myśleć inaczej, bo cię tam zjedzą
  • Odpowiedz
psiarze rozpaczają jak pies to przeżyje

@WielkiNos: To jeszcze nic. Spróbuj się pozbyć agresywnego dzieciaka, zobaczysz jakie wycie będzie ludziarzy. Nieporównywalne do tego.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: dlatego nie dziwię się ludziom że pozbywają się psów w inny sposób - jak mam mieć robione problemy o to to lepiej zaryzykować i wyrzucić psa gdzieś na wsi/w lesie bo szansę że mnie nagrają są nikłe ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@WielkiNos: One dają dobre rady, ale nie dla takiego bysiora. Po prostu się nie znają i myślą, że amstaff to jest to samo, co ich kochany spanielek. Zwykły pies faktycznie wystarczy, że będzie miał w domu zasady, będzie traktowany dobrze i nic złego się nie stanie. Ale to nie dotyczy amstaffów, pitbullów i podobnych świniaków. Takiemu może palma odbić choćby miał najlepszych możliwych opiekunów.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Właściciele amstafa to kretyni i tu nie ma dyskusji.

I nie przez to, że chcą go oddać ale przez to, że go kiedykolwiek mieli. W ogóle nie powinni go kupować i nie mieliby problemu żadnego.
  • Odpowiedz
@bigos555:

To jeszcze nic. Spróbuj się pozbyć agresywnego dzieciaka, zobaczysz jakie wycie będzie ludziarzy. Nieporównywalne do tego.

Jeżeli traktujesz relacje międzyludzkie, zwłaszcza rodzinne, tak jak relacje z psami, to mam dla ciebie wiadomość.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Ta kobieta szukała wsparcia, a na tej grupce pewnie została zjechana i zwyzywana ( ͡° ʖ̯ ͡°) Plusik za to co napisałaś.
  • Odpowiedz