Wpis z mikrobloga

#seriale #dayofthejackal #thedayofthejackal #skyshowtime

Właśnie skończyłem oglądać ten serial, tak mnie wciągnął że pochłonąłem go w 2 wieczory.

Nie miałem zbyt wielkich oczekiwań, ale sentyment do powieści Forsythe'a, i obydwu filmów wydanych na podstawie tej powieści zwyciężył.

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i mogę z czystym sumieniem polecić.
Nie jest to coś wybitnego, ale naprawdę solidny serial, który nie zostawił mnie z poczuciem straconego czasu.
Czekam mocno na drugi sezon.
apaczacz - #seriale #dayofthejackal #thedayofthejackal #skyshowtime

Właśnie skończył...

źródło: stagione-2

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Returned: grała jak drewno ale reszta serialu trochę ratuje temat

nie powiem, obejrzę dwójeczkę, ale reacher to to nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@apaczacz: bardzo fajny odmóżdżacz z dobrym głównym bohaterem. Jest mnóstwo głupot, dziur i fikcji ale raczej nikt realizmu nie oczekuje od akcyjniaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Returned: Co więcej, na tym plakacie są główni bohaterowie i gdyby ich ocenić pod różnymi względami, czy to postać filmowa czy gra aktorska to oceny będą różnić się znacząco i facet po lewej wygrywa w każdej z nich. Weźmy dwie inne kobiety z tego serialu, drugoplanowe, żonę i tę laseczkę od zleceniodawców, obie też ją zamiatają. I tak to wygląda właśnie gdy upychają czarnych, gejów itd. wszędzie, gdzie się da,
  • Odpowiedz
@Returned: Wiele się nie pomyliłeś. Ta czarna w dredach, wychowująca się na przedmieściach pasuje tu na agentkę i specjalistkę od broni snajperskiej jak pięść do nosa.
  • Odpowiedz