Wpis z mikrobloga

@wersalski_kasztaniQ: wytłumacz mi, miały dzisiaj wejść poprzednie cła oraz była informacja że orangutan zapowie kolejne cła. Ostatnio miesiąc temu było dokładnie to samo i był spadek na giełdzie. Jakim idiotą trzeba być żeby uważać że teraz w tych samych warunkach reakcja giełdy będzie nagle odwrotna?
  • Odpowiedz
Od miesiąca wiadomo że 2 kwietnia wchodzą cła więc na 100% spadnie wtedy giełda a wy otwieracie longa XDDDD

@xdTM: Z pomarańczową małpą u steru nic nie jest wiadomo, dzisiaj mówi X, a jutro zaprzecza, że coś takiego powiedział, spekulant i manipulant jakich mało i dobitnym tego przykładem było wypuszczenie przez niego swojego Meme coina, a na bazie tego równie dobrze mógł wczoraj powiedzieć:

"Oni są wspaniali, świetni ludzie, cudowni,
  • Odpowiedz
wytłumacz mi, miały dzisiaj wejść poprzednie cła oraz była informacja że orangutan zapowie kolejne cła. Ostatnio miesiąc temu było dokładnie to samo i był spadek na giełdzie. Jakim idiotą trzeba być żeby uważać że teraz w tych samych warunkach reakcja giełdy będzie nagle odwrotna?

@xdTM: market jest irracjonalny i nie bede go analizowal tylko ustawial sl. ksieguje strate ile moglem stracic i tyle.
  • Odpowiedz
@wersalski_kasztaniQ: no mordo ja nie mam w zwyczaju grać na giełdzie wiec nie mam ochoty ryzykować oszczędności bo wiadomo że orangutan np moze nagle się przekręcic w nocy na kiblu i z zapowiedzi cel będą nici.

Ale jakbym na codzien handlował czy to akcjami czy nawet na futures na lewarze to miałbym od tygodnia tylko i wyłącznie krótkie pozycje
  • Odpowiedz