✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam 1 500 000 zł budżetu, dom w okolicach Trójmiasta (raczej w kierunku Gdyni). Jakie dzielnice, wioski polecacie? W Suchym Dworze widzę wydaje się całkiem spoko.
@mirko_anonim: Ech, do czego to doszło że ktoś mający taki budżet w ogóle szuka w miejscowości, której atutem jest głównie taniość... "Inwestycje" w beton r-------y rynek mieszkaniowy, a w Trójmieście to w ogóle (╯︵╰,)
@RicoElectrico do czego to doszło, że ktoś kto dysponuje 1,5 mln szuka rad przez anonima na portalu z kiedyś śnieżnymi obrazkami i polityczną propagandą
@LubieSzaszylkiZLublina: a to też XD Choć pomyśl, na pewno większa szansa na uzyskanie tipów tutaj niż od zawodowych naganiaczy którym pali się pod dupą z powodu braku dopłat (✌゚∀゚)☞
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
Mam 1 500 000 zł budżetu, dom w okolicach Trójmiasta (raczej w kierunku Gdyni). Jakie dzielnice, wioski polecacie? W Suchym Dworze widzę wydaje się całkiem spoko.
#gdynia #gdansk #sopot #trojmiasto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
"Inwestycje" w beton r-------y rynek mieszkaniowy, a w Trójmieście to w ogóle (╯︵╰,)
Choć pomyśl, na pewno większa szansa na uzyskanie tipów tutaj niż od zawodowych naganiaczy którym pali się pod dupą z powodu braku dopłat (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@RicoElectrico, a co w tym dziwnego, w Gdyni nie kupisz za to wolnostojącego domu.
A Trójmiasto się świetnie rozwija, poza tym to nie