Aktywne Wpisy

Afrobiker +408
źródło: 1000006924
Pobierz
lubie-sernik +69
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz

@Styline: możliwe, narazie jest więcej pytań, niż odpowiedzi... ale już przy premierze Elden Ringa, Miyazaki w jednym z wywiadów zapowiadał, że będą szukać czegoś nowego dla swoich gier i w domyśle podał, że planują połączyć soulsy z sandboxowym survivalem w multiplayerze jak Escape from Tarkov... tutaj to raczej powielanie sprawdzonego schematu soulsów, przy okazji odcinka od BB2 i środkowy palec dla sony, ale też dalsze eksperymentowanie z
@tarkaz: No ale jednak graficznie bardziej klimat telltale games niz bloodborne. Widac ze robione pod switcha
@An-Dagda: TT games ma rozstrzał od gry o tron przez straznikow gaaltyki po batmana, "klimat" tam jest różny u nich, tu mamy klimat steampunk i gothicu, czyli poniekąd to samo co w bloodborne, tylko bez elementu kosmicznej grozy Lovecrafta