Wpis z mikrobloga

Niesamowite jest, że Zandberg schował do szafy wszystkich niebinarnych gender-fluidowych komunistów, których ma pochowanych po tych wszystkich młodzieżówkach. Aż przypominają mi się czasy chowania Korwina na czas kampanii wyborczej
#kanalzero
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

że Zandberg schował do szafy wszystkich niebinarnych gender-fluidowych komunistów, których ma pochowanych po tych wszystkich młodzieżówkach

@Kolanoskopia2: jesteś pewien że to nie są po prostu twoje urojenia?
  • Odpowiedz
@Kolanoskopia2: przecież powiedział że jest wolnościowcem i według niego każdy może robić co uważa za słuszne w ramach swojej wolności np. światopoglądowej.
  • Odpowiedz
@kingbruceleekaratemistrz: Jeśli myślisz że będę googlował działaczy Razem z poszczególnych województw żeby "wygrać" z tobą dyskusję to xD. Mam nadzieję że twoje poglądy na ten temat są spowodowane niewiedzą, a nie że jesteś jakimś ukrytym razemkiem. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@Kolanoskopia2: po prostu mam szczerze mowiac w dupie czy sa tam jakies pokemony czy nie bo nie ma to znaczenia ale jak juz zaczałeś dawac przykłady to liczyłem ze jakims faktycznie pokemonem zaskoczysz. A poza tym jestem strasznie uczulony na gadanie typu: jest wiele przykładów tak wiele ze zadnego konkretnego nie podam - sam sobie szukaj. Słabe xd
  • Odpowiedz