Niesamowite jest, że Zandberg schował do szafy wszystkich niebinarnych gender-fluidowych komunistów, których ma pochowanych po tych wszystkich młodzieżówkach. Aż przypominają mi się czasy chowania Korwina na czas kampanii wyborczej #kanalzero
@Kolanoskopia2: przecież powiedział że jest wolnościowcem i według niego każdy może robić co uważa za słuszne w ramach swojej wolności np. światopoglądowej.
@Kolanoskopia2: Bo nigdy ich nie było. Prawaki tak spamowały internet jakimiś trzema zdjeciami, że wielu ludzi uwierzyło, że lewica w Polsce tak wygląda.
@Kolanoskopia2: wrzuciłeś trzy osoby, jedynie jedna ma cos wspolnego z razem i akurat w jej przypadku nie wiem do czego chcesz sie tu przyczepic? W sensie ze feministka i wegetarianka to juz w twoim rozumowaniu jakis pokemon?
@Kolanoskopia2: na ten moment próbujac podać jakis przykład wrzuciłeś trzy które sa nietrafione wiec nie wiem czy sie sam sabotujesz czy faktycznie wymysliles sobie te pokemony a ich nie ma
@kingbruceleekaratemistrz: Jeśli myślisz że będę googlował działaczy Razem z poszczególnych województw żeby "wygrać" z tobą dyskusję to xD. Mam nadzieję że twoje poglądy na ten temat są spowodowane niewiedzą, a nie że jesteś jakimś ukrytym razemkiem. Pozdrawiam.
@Kolanoskopia2: po prostu mam szczerze mowiac w dupie czy sa tam jakies pokemony czy nie bo nie ma to znaczenia ale jak juz zaczałeś dawac przykłady to liczyłem ze jakims faktycznie pokemonem zaskoczysz. A poza tym jestem strasznie uczulony na gadanie typu: jest wiele przykładów tak wiele ze zadnego konkretnego nie podam - sam sobie szukaj. Słabe xd
@Kolanoskopia2: dobra widocznie mamy dość mocno różne postrzeganie co mozna nawet hipotetycznie klasyfikować jako pokemona bo w zasadzie chłop jak chłop, podobnie wcześniej baba jak baba xd
A nie przepraszam. Wpisałem tylko Razem w wyszukiwarkę Twittera i mam pierwszego Antifiarza z zaimkami :)
@Kolanoskopia2: no chłop, z zaimkami męskimi? jakiś problem? dalej twoje urojenia dalej pokazałeś angelike, babe, z zaimkami, damskimi, jakiś problem? dalej twoje urojenia potem pokazałeś żukowską z lewicy, nie z
#kanalzero
@Kolanoskopia2: jesteś pewien że to nie są po prostu twoje urojenia?
źródło: z26385283AMP,Sierp-i-mlot-na-profilu-dzialaczki-Lewicy
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierz@Kolanoskopia2: no chłop, z zaimkami męskimi? jakiś problem? dalej twoje urojenia
dalej pokazałeś angelike, babe, z zaimkami, damskimi, jakiś problem? dalej twoje urojenia
potem pokazałeś żukowską z lewicy, nie z
źródło: d1b8b989-d724-48e0-90b0-9270593be2c6
Pobierz