Aktywne Wpisy

Jagoo +85
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
trzeci +25
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz

To tak jakby bezrobotny chwalil sie ze ma duzo wolnego czasu
@Milo900: no jak widać nie, bo pracy nie może znaleźć xD Zresztą sam nawet nie ma wpisanego seniora to co mu chcesz patrzeć na to jaki staż.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kiedyś miałem dużo delegacji i pół świata w ten sposób zwiedziłem. Czy to były wakacje ? No nie wiem. Praca po 10-12 godzin pod presją czasu i pod okiem klientów. Najwięcej doświadczenia właśnie z delegacji przywoziłem, gdzie miało się styczność z realnymi problemami, które w labie nie wystąpią. Często trzeba było sobie samemu radzić.
@piotras24: brzmi jak popychadło
@2-aminopirydyna: @xGrahir: W przeciwieństwie do większości zawodów, programista może wykonywać pracę dla klienta na całym świecie, więc jak ktoś sugeruje "kryzys w IT" to zwyczajnie bredzi.
"Oskarki developerskie" zderzają się z rzeczywistością, że stanem domyślnym jest rynek pracodawcy, a nie pracownika.