Aktywne Wpisy

Kempes +540
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz

Koles nie moze znalezc pracy, ma doswiadczenie w 3-4 firmach. Nie zaden skoczek, czy zasiedziany w jednym projekcie i c--j. Nie moze znalezc pracy.
I jak teraz juniorzy, ludzie na stazach, midowie moga na to patrzec, skoro beton w byciu seniorem kruszeje i juz ludzie tam maja problem aby znalezc prace.
Tu nie chodzi o to, ze maja sie o niego zabijac czy cos. Koles po prostu szuka pracy, zeby moc zarabiac na zycie, nie widze tu zadnej roszczeniowosci. I te 6 lat j-----a, z-----------a dzien i w nocy, pewnie darmowe nagodziny, odbijaja sie totalną czkawka plus dla wielu firm to i tak "za mało". Bo za przysłowiową bramą mają już seniorów z wiekszym stazem, lepsza wiedza i pewnie tanszych.
To pokazuje jak branza IT w Polsce z miesiaca na miesiac, z tygodnia na tydzień traci swoja stabilnosc.
Nikt juz nie gada o odbiciu rynku it, bo o czym tu mowic.
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #java
źródło: temp_file7170699031330282660
Pobierzpowodzenia w realnym świecie.
Pozwolisz się traktować jak popychadlo to tak już zostaje. Trzeba ustalać z klientem granicę
@WyjmijKija: Ja w tym świecie jestem już 40 lat i nie czuje się jak popychadło. A dzięki kasie z delegacji spłaciłem mieszkanie i nie jestem już niewolnikiem banku. Mi się takie podejście opłaciło, ale nie mam zamiaru wmawiać innym, że tak się powinno żyć.
Jak jesteś w branży gdzie nie
@piotras24: to akurat żadna nowość.
Nie wiem czy mnie zrozumiałeś, ja też mam ponad 40.