Aktywne Wpisy

planarize +12
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
ted-ed-tyi +3
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

#truckerlife #zycietruckera #zyciewtrasie #bekaztransa #ciezarowki
źródło: temp_file6885000286713959784
Pobierzźródło: temp_file3055637999547470816
Pobierzźródło: temp_file6222495748717383986
PobierzŻaden, ja wiem że patrzysz z polskiej perspektywy, nic nie było czuć, wszystko było szczelne. To mi się nawet podobało.
W sumie na drugim foto widać jakby złącza do węża od szambiary..
To on to ze statków jakoś odpompowuje tak?
W sensie jest to zestaw asenizacyjny do odbioru nieczystości ze statkowych toalet?
Najgorzej gdy w nic nie znaczącej sytuacji ktoś woli kłamać i wymyślać bajki zamiast przyznać się po ludzku do zwykłej pomyłki ¯\(ツ)/¯
To jest duńska ciężarówka. Amen
źródło: temp_file9125258380941530487
Pobierz