Wpis z mikrobloga

No i po ponad miesiącu budowania relacji, muszę jej podziękować

- idealnie się z nią dogaduję
- idealnie się z nią pisze
- czuję spokój, ona też
- dojrzała emocjonalnie
- po dwóch bardzo długich związkach
- zero czerwonych flag, same zielone

(a wiem co mówię, bo miałem w przeszłości relację gdzie laska po traumach z dzieciństwa i z poprzedniego związku, oszukiwała mnie ostro i stwierdziłem że wystarczy ją zaopiekować i powozić po psychologach i będzie dobrze a mimo to wymyśliła sobie że ją zdradzam, sprowadziła sobie gacha żeby mi pograć na nerwach, założyła pozew że niby jej coś zrobiłem, rodzinie rozpisała że mam kilka innych, okradła mnie z rzeczy, zbierałem się psychicznie ponad rok, lekcja, niedawno odgrzebał mnie zupełnie nieznany mi chłop, prezes banku sic, bo chciał się spotkać pogadać o niej a ona dużo o mnie mówi, to mu wyłożyłem kawę na ławę i był ogromnie wdzięczny, że mu sprostowałem co to za człowiek z niej)

- bardzo uległa, nie ma żadnej siły przebicia żeby mi "wejść na głowę", totalnie jest rozbrojona i to też jest takie dość mdłe dla mnie bo muszę ją ciągnąć, chociaż gdzieś w głębi ma ten pazur, ale go maskuje, jest samodzielna, pewnie uważa by nie popełnić żadnego błędu i trochę to czuję, ale znam ją za krótko by to zdemaskować, może taki charakter ciepłej osoby, to byłoby czymś co i tak jest super dla mnie

I najważniejsze:
- na spotkaniach, po prostu nie czuję tej potrzeby żeby ją pocałować, nie mam pełnego pożądania i nic się nie zmienia, na zdjęciach jest jakby zupełnie inną osobą

eeeeeeeeh

No nie mogę się przekonać a ponoć to nie chodzi o to by się przekonywać właśnie. Ale to jest przykre.
Może jest jeszcze jakiś TIP by to się zmieniło?

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #relacje #pomocy #prosbaorade #psychologia #rozowepaski #niebieskiepaski

Czy twoja kobieta ci się w pełni podoba

• Nie mam kobiety 20.7% (12)
  • Tak, w 100% 34.5% (20)
  • Powiedzmy, ale nadrabia charakterem 24.1% (14)
  • Nie, ale nikt mnie nie chciał 20.7% (12)

Oddanych głosów: 58

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach