Wpis z mikrobloga

@KapitanTorpedal: Czyli w skrócie dusza artystyczna, uwielbia kwiaty 😂 taki był początek Waldiego w SR, a teraz wspólny mianownik prawie wszystkich "ekspatów" alimenty, na resztę chce mi się normalnie 🤮! Żeby faktycznie nie było, ze Ciocia Ania radzi sobie lepiej, być może chociaż ma mieszkanie..
  • Odpowiedz
@KapitanTorpedal: panowie uważajcie Na siebie tam. z tym nie wygrał nawet najbogatszy człowiek na świecie. Ekstremalny sport. W Polsce umowa cywilno prawna jest skrajnie niekorzystna. I b--ń Boże nie mówcie swoich grzechów bo wyciągną to odrazu bez skrupułu nawet po 20 latach Waldi ma pecha do kobiet powienien się nauczyć
  • Odpowiedz
@KapitanTorpedal: Jak pisałem o nim to mnie wasze Sabaki krytykowały ( ͡° ͜ʖ ͡°) i inne zwryole Jakubasy co ich bronią, z 3 miesiące temu pisałem, że dziecko go nie chce znać bo to damski bokser..znowu wychodzi na moje ( ͡° ʖ̯ ͡°) Waldi nie ma pecha do kobiet..ale to jak Mumin czy Spocony alimenciarze, przemocowcy i narcyzy..
  • Odpowiedz
@lskx: Billy, pisałem ci, że nie znalazłem twojego komentarza na własnym kanale. Prawdopodobnie YouTube nie dopuścił go do publikacji przez to, że umieściłeś w nim e-mail, co zostało zinterpretowane przez algorytm jako link do zewnętrznej strony (zobacz niebieski link po znaku @ w twoim zrzucie ekranu). Ja też kiedyś na twoim kanale napisałem komentarz z linkiem do Wykopu i potem przez cały dzień YouTube nie dopuszczał do publikacji moich komentarzy
pelt - @lskx: Billy, pisałem ci, że nie znalazłem twojego komentarza na własnym kanal...

źródło: 04def81189a9034b26314166a0466909e9894de02dfa1dc1f203ac6a132c19ba

Pobierz
  • Odpowiedz