Wpis z mikrobloga

@Wloczypsuj nie , to Krakus z krwi i kości i chociaż możesz uważać go za klauna to koleś który prowadził intratne interesy i raczej jest mocno zabezpieczony finansowo mimo odbytych wyroków. Niech Cię nie zwiedzie jego miła gadka i poszukaj głębiej informacji niż w AI
  • Odpowiedz
@Wloczypsuj raczej by szybko odklepał , czekam aż zacznie na swoim kanale mówić na temat swoich biznesów, ciekaw jestem czy przedstawi to tak jak było naprawdę czy tylko tak jak mi się wydaje , że niesłusznie jest pokrzywdzony przez temidę
  • Odpowiedz
Szałem informacji o Nim i niestety nic nie udało się wykopać. @raz-dwa-trzyy czy jesteś w stanie powiedzieć coś więcej?
Szturmem wszedł w social media, głośno opowiada o kontaktach, przeszłości, ale zero prawdziwych danych, etc.
  • Odpowiedz
@Wloczypsuj: no chyba nie do końca, bo coś tam kiedyś wspominał, że mu ostatnio majątek zajęli no i chyba ma zakaz opuszczania kraju -
więc coś się tam za nim cały czas ciągnie
  • Odpowiedz
@Odbycior14 nagral jakichs randomowych ludzi na plazy, wrzucil to na insta i sie z nich wyśmiewa. Jak mu ludzie napisali, ze o-----l, to zaczął k------c jeszcze bardziej niz zwykle, i kazal niezadowolnym w---------ć. Kilka takich rolek nagral, ze on nie bedzie nikogo przepraszal. Piękne studium narcyza generalnie.
  • Odpowiedz