Wpis z mikrobloga

XDDDD Konfiak to jest konfiak możesz go przejechać walcem w przód i w tym zmasakrować jak Korwin lewaka a ten wstanie jak gdyby nic i powie że wygrał dyskusję xD Oni nawet nie wiedzą kiedy ich guru jest orany przez Gigamarszałka, Petru czy Duńczyka. Zapowiada się solidna dawka crindżu.
Konfiaki mają jakieś kompleksy na punkcie poparcie ten kto ma więcej wyznawców ten ma rację. Pisowcy chociaż wiedzieli na co głosują - 14,15 emerytury czyli na wygodę xD Rozmowa z konfiakiem to jak rozmowa ze ścianą niestety.
Hołownię, Zandberga czy Trzaskowskiego można krytykować do woli ale jak ktoś skrytykuje Mentzena moim honorem jest walka.
#bekazkonfederacji #bekazmentzena #holownia #polityka
Skorvez957 - XDDDD Konfiak to jest konfiak możesz go przejechać walcem w przód i w ty...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skorvez_957_: konfedekuce żyją we wlasnej bańce medialnej. Chlopak zostal rozjechany przez holownie ale kucom wcisnie sie kit ze to on wygrał. To sa ci inteligentni wyborcy którzy nie wiedza nic o pakcie migracyjnym, nie rozrozniaja osrodkow dla imigrantow od centrow integracji, nie wiedza po co toczymy proxy war rękami Ukraińców i daja sie manipulowac na kazdym kroku.
  • Odpowiedz
  • 74
@BoskiPrototyp: zoomerzy i 40-latkowie (łysiejące beciaki jak stąd do Brajton) są głupsi niż dzisiejsi 30 i 50 latkowie - ci pierwsi nawet jeśli wyrastali na Korwinie to wyrośli i albo zasili szeregi PO albo zwyczajnie dojrzeli a ci drudzy teraz płaczą że Tusk ich oszukał niby tak bardzo różnicą się od swoich rodziców Pisowców a momentami są jeszcze głupsi i infantylni. Tacy niezależni a łykają wszystko co powiedzą im pośrednio
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: śmieszne jest też to że konfederaci ciągle trąbią o manipulacjach, o wypowiedziach wyrwanych z kontekstu po czym sami robią materiał który praktycznie zaczyna się od razu od wypowiedzi wyrwanej z kontekstu i kłamstwie że powiedział to o sobie xd
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: idąc tokiem rozumowania konfiarzy rozumiem że jak pójdę na wiec memcena, wezmę mikrofon i powiem "jesteś gupi", a on mi powie że to ja jestem gupi, to go epicko rozjadę zgaszę rozwalę zmiażdżę zmasakruję rozwałkuję? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Shoujiki: widziałem kanau za czasów covida sam wklejałem gdy cisnąłem bekę z Edzi xD że też dawałem radę latami tolerować tego typu bełkot nie tolerowałem za to zapewnień że socjalizm to najlepszy system na ziemi
  • Odpowiedz
  • 1
@PanKabaczek: oni nawet nie rozumieją podstaw ekonomii, historii, filozofii, geopolityki, psychologii (psychologia u szurów leży gdyby tak nie było to nie katowaliby się NWO) edukacja leży a po typowych wyborcach stwierdzam że nie do końca są tacy spoko że wyłącznie zmanipulowani - charaktery mają takie niefajnie ale to nawet lepiej można się odseparować. Konfa słynie z hipokryzji i powoli dogania PIS co jest osiągnięciem
  • Odpowiedz
  • 0
@johnkashtan: nawet nie próbują symetryzować w stylu Rosja, Ukraina jeden uj jak to się kiedyś robiło i sam robiłem Konfa zbiera elektorat jawnie prorosyjski coś czego inne partie by się wstydziły
  • Odpowiedz
  • 0
@To_ja_moze_pozamiatam: wiek wyborców adektawny zoomerzy otumanieni tiktokiem łykają wszystko jak pelikan a baza elektoratu Konfy to już 40-latkowie którzy z 10 lat temu byli w wieku Chrystusowym. Ludzie z mojego pokolenia pamiętają początki internetu, boom na Korwina i mniej więcej politykę z lat 2005-2015 pamiętają nostalgię z millenium i nie utożsamiają się z podrobem partii wolnościowej po prostu większość wyrosła z dziecinady a na tiktoka jest zbyt boomerska. Pokolenie które
  • Odpowiedz