Aktywne Wpisy

Ryksa +38
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

vartan +25
Codzienna pogoda na ziemi przez 4,5 miliarda lat, aż ludzie zaczęli używać plastikowych słomek oraz butelek bez przytwierdzonych do nich nakrętek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#globalneocieplenie
#globalneocieplenie
źródło: temp_file954611376277076143
Pobierz

źródło: temp_file5249507230277279381
Pobierzźródło: XD
Pobierz@Godir17 mogłeś napisać "tak"
@Godir17: Zgadzam się Metzen nie powinien kandydować.
No dokładnie. LPR, Solidarna Polska z Ziobrą. Kukiz, Gowin, Marek Jurek, Artur Zawisza
@Dragonan: piękny dowód na PO-PIS, dwie partie tworza sobie małą alternatywe żeby zgarnąć niezdecydowanych wyborców na swoją stronę. Może wkoncu zrozumiecie, że obecny układ i wojna polsko polska jest idealna dla tych dwóch partii i trzeba wspierać partie spoza układu
Nie. To że nowe partie znikają jest wynikiem tego czym jest system demokratyczny wraz z partiami politycznymi. Aby przetrwać trzeba mieć realne zaplecze w postaci partii i członków w całym kraju. Członków, którzy realnie w niej działają. Przykładami niech będą PSL, Korona Polska Brauna. Korwin i jego kolejne partie. Jak nie twoja partia to zbieranina nie wiadomo
@Godir17: Jeszcze
Dla mnie nie istnieje PiS i konfederacja. Jest PiS i coś co udaje że nie jest pisem.
@dqdq1: podtrzymuje, do wyborów daleko, jestes czołowym wykopwym ekspertem od konfedopisu, więc proponuję męski zakład na szczytny cel, liczę, że się zgodzisz. Już i tak poszedłem ci na rękę i są wyjątkowe okoliczności kiedy zakład może się liczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)