Wpis z mikrobloga

To co się dzieje w ostatnich miesiącach na FB zakrawa o pomstę do nieba, jak nie AI posty o koniach z chleba to ruska propaganda na pełnej.
Zastanawia mnie czy ten ściek w komentarzach to boty, idioci z produkcji od najtańszych papierosów i fajek bez akcyzy czy armia trolli? Sprawdziłam wybiórczo kilka z tych kont i w 95% tablice zaspamione szuryzmem i nienawiścią do zachodu.

#ukraina #rosja #wojna #facebook

https://www.facebook.com/share/p/1FXtN6VZ6R/
Tynka02 - To co się dzieje w ostatnich miesiącach na FB zakrawa o pomstę do nieba, ja...

źródło: temp_file240293695819398000

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tynka02 a nie wpadłeś na to, że nastroje społeczne się po prostu trochę zmieniły? Ja wiem, że to takie łatwe i wygodne tłumaczyć sobie wszystko ruskimi trollami, ale świat jest bardziej złożony.
  • Odpowiedz
via Android
  • 45
@Krupier szkoda że te wszystkie trolle tak pieją z zachwytu nad krajem z największym w Europie odsetkiem zakażeń HIV, krajem z największą biedą gdzie poza dwoma miastami większość ludzi nie ma ani dostępu do wody ani toalet w domu, wybory to farsa o której nie warto wspominać a za publiczne wyrażanie zdania nie zgodnego z narodowym nurtem idzie się do współczesnego łagru ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Tynka02 zaraz się zlecą skarpetosceptycy sugerujący że unia zła bo lewactwo i nakrętki przy okazji mówiąc że matuszka rassija to odwieczny przyjaciel i ostoja ludzkiej moralności xdddd
  • Odpowiedz
@Tynka02: nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ludzie mają naje**ne w głowach. Łykają propagandę jak leci. Republika im też dobrze do głów kladzie. Wcześniej mogli sobie pogadać co najwyżej z sąsiadem, a teraz mogą wysrywać swoje myśli na fejsie i dostawać atencję od innych półgłówków.
  • Odpowiedz
@Tynka02: Wczoraj po zderzeniu się w komentarzach z WielkimNosem w komentarzach poszedłem sobie rąbać drewno i układać pod wiatą. Tak sobie myślałem, co trzeba mieć w głowie żeby obsesyjnie n---------ć na psiarzy i p000lki od świtu, ciągle tłumaczyć sobie świat za pomocą sekcji komentarzy z FB i instusia, chociaż każdy wie ile botów tam siedzi. Wiecznie szczuć na różne grupy społeczne, zawodowe, etniczne, kłócić jednych z drugimi, kompletnie wykrzywiać rzeczywistość.
  • Odpowiedz