@Wrrronika chciałabym usunąć śmierć mojej przyjaciółki w 1 klasie podstawówki, która działa się na moich oczach a dodatkowo jako dziecko, myślałam, że to przeze mnie ona nie żyje, zryta psycha od dzieciństwa
@BigKokonat @thewhitestar byłyśmy na świetlicy i malowałyśmy obrazy na konkurs świat w oczach dziecka, cała świetlica poszła już na podwórko, więc ja zaproponowałam, żebyśmy poszły zamiast siedzieć na świetlicy, poszłam na domek, miała iść za mną, straciłam ją z oczu, za chwilę słyszałam krzyk pani ze świetlicy jak wola pomocy… leżała jak trup, ręce złączone z tułowiem, proste nogi, twarzą do nieba, zaczęli jej robić resuscytację, ale atak serca ją
@lukija: pytanie co znaczy usunąć śmierć twojej przyjaciółki, jeśli usunięcie jej śmierci nie było możliwe, to usunąć ją całkiem? jakoś dziwne życzenie wylosowałaś mam wrażenie
@Wrrronika @lukija Kiedyś zadzwoniła do mnie mama, powiedziała chodź bo coś złego się dzieje. Pękł jej tętniak w mózgu jak brała prysznic, to były jej ostatnie słowa
@Wrrronika: nic bym nie usunęła. Wszystkie moje doświadczenia, również te przykre, doprowadziły mnie do miejsca w którym obecnie jestem i w którym finalnie jest mi dobrze od paru lat i zamierzam żyć tak by to nie uległo zmianie - nawet gdyby stało się coś czego nie mogłam przewidzieć
Jakieś konkretne wspomnienie?
Swoją decyzję?
Swoją cechę charakteru?
Część ciała zmienić?
Jedna rzecz. Co mogłoby Wam chociaż ,,częściowo" TERAZ naprawić życie?
@Wrrronika: siebie
@Wrrronika: to jak moj tatus sie spuscil w mamusie
To chociaż sposób sobie wybierzcie, a nie tak pojedynczo piszecie, jednym słowem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: image
Pobierz@Wrrronika: Nie no, zacznę głupoty pisać i jeszcze będzie wjazd na chatę. xD
Komentarz usunięty przez moderatora