Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

A czy w Danii władza:
- spiskuje przeciw obywatelom wprowadzając dopłaty bankom i deweloperem
- policyjny układ tuszuje przestępstwa policjantów
- kandydatów w wyborach prezydenckich zależnych od Sorosa nazywa się mężami stanu i patriotami w telewizji reżimowej za pieniądze ukradzione dzieciom chorym na raka?
Tu masz odpowiedź na pytanie dlaczego Duńczycy mają o co walczyć, my nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakie jest rozwarstwienie w Danii? Jaka siła nabywcza obywateli? Jaki dostęp do leczenia, edukacji, stan infrastruktury, stosunek urzędników i instytucji do obywateli?
Może po prostu mogli sobie pozwolić na podjęcie takiej decyzji, bo obywatele staną w obronie państwa, które zapewnia im wysoki poziom życia?
@pozdroxxx666: No genialne, 1/3 facetów nie dożywa wieku emerytalnego i zamiast skasować emerytury w wieku 40 lat dla górników, policjantów czy żołnierzy, to wydłużył o 2 lata zwykłym chłopom, bohater.
Odwagę się pokazuje przeciwko silnym grupom -> tym którzy wyjdą na ulice palić opony i lać się z policją, a nie słabym.
Niech polska zapewni taką stopę życiową i równość płci jak dania, to pogadamy.
źródło: obraz
Pobierz@Kantar: ahahahaha