Aktywne Wpisy

zaltar +112
Recenzja filmu Matrix by #sebcel

luz_arbuz98 +24
Podzielę się z wami jak ładnie wygiętą ósemkę stomatolog mi wyjął w całości (ʘ‿ʘ)
Chciałam zabrać ze sobą, ale powiedział że pójdzie na cele naukowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zdrowie #stomatologia #chwalesie #zeby
Chciałam zabrać ze sobą, ale powiedział że pójdzie na cele naukowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zdrowie #stomatologia #chwalesie #zeby
źródło: obraz_2025-11-24_194742868
Pobierz

@Kantar: i teraz pytanie, po którym 90% ludzi twojego pokroju chowa się do pokoju: byłeś w wojsku? Ale nie w 9miesięcznej przyzakładówce, tylko pełne 2 lata, jak dawniej było.
@pozdroxxx666 no i idz glosuj na Rafała, przecież jeszcze nie było sytuacji, gdzie rząd miał prezydenta...no dobra miał, ale to było rok temu i już
@Kantar: Nie rozumiem tego bólu d.. o to. Zostaniesz w Polsce i Ruskie zajmą Polskę? Zapakują cię w kamasze i będziesz walczyć w barwach rasijii jak ci z Doniecka i Ługańska. Chcesz wiać? Mam nadzieję, że odpowiednio wcześnie zamkną granicę.
@Kantar: Jakbym chciał być trepem to bym został trepem. Wybrałem sobie inny zawód i ten będę wykonywał. W tym kraju albo innym.
Najskuteczniejsze rozwiązanie - znieść Polskę. Federacji Europejskiej ruscy nie odważą się zaatakować więc żadne szkolenia nie będą potrzebne.
@zgubilem-konto: Biorę przykład z waszego brukselsko-berlinskiego guru, kiedy był w opozycji to szczekanie antyrządowe przeciwko budowaniu muru na granicy wschodniej, a teraz kreowanie się na wielkiego obrońcę granicy wschodniej xDDDD Czyli wcześniej mu nie pasował mur tylko nie pasowała mu opcja u władzy.