Wpis z mikrobloga

• 0
@ButtHurtAlert:

2019

2022

chcesz szacować dane między 2019 a 2022 bez uwzględnienia wpływu ograniczeń covid i skokowego wzrostu z początku 2022.

1,2mln to szacunek oparty na danych z zus i udsc z pominięciem pracowników tymczasowych z dużą sezonową fluktuacją (bez optymistycznej ekstrapolacji ożywienia bo zniesieniu restrykcji)
  • Odpowiedz
Więc wyłóż karty pierwszy.

@Usmiech_Niebios: Ciężko jak ty już to zrobiłeś xd
Pytasz co ja twierdzę odnośnie odsyłania Ukraińców?
Twierdzę że mogłoby to być na korzyść Ukrainie ale z drugiej strony jeżeli mają uchodźców to łamiemy traktaty jakie podpisaliśmy no i dla naszej gospodarki byłoby to niekorzystne.
Ale pisanie tego do ciebie to już strata czasu bo wyżej wyjaśniłeś z kim mam do czynienia. Według ciebie najlepiej jakby Ukraina padła
  • Odpowiedz
Ale ja też widzę z kim mam do czynienia, proukraińskie sentymenty ponad polskimi, ale wpłat z konta na Ukrainę zero.

@Usmiech_Niebios: Po pierwsze wyjaśniłem że to ja myślę o dobru Polski a to czego ty chcesz to dla Polski porażka.
Po drugie dwukrotnie juz napisałem(teraz trzech raz ehhh) że nie mam problemu z wysłaniem wpłat - czytać nie umiesz? Starczy że mi wyślesz dowód że jesteś Polakiem, czyli ja skan
  • Odpowiedz
a to czego ty chcesz to dla Polski porażka.

@masz_fajne_donice: tak, według kogoś kto jest bardziej proukraiński niż propolski na pewno.
I nie, nie będę wysyłał ci dowodu, ale rozumiem że wstydzisz się wspierania Ukrainy. Swoją drogą sam też nie oferujesz dowodu osobistego razem z dowodem wpłaty, więc nie cwaniakuj, bo twoje kłamstwa są przejrzyste niczym szyba. Swoją drogą Bayzedmany nie usiłowały chwilę temu tak zawinąć danych polskich kiedy jeszcze
  • Odpowiedz
I nie, nie będę wysyłał ci dowodu, ale rozumiem że wstydzisz się wspierania Ukrainy. Swoją drogą sam też nie oferujesz dowodu z wpłatą, więc nie cwaniakuj, bo twoje kłamstwa są przejrzyste niczym szyba.

@Usmiech_Niebios: Uuu czyli chcesz żebym skanował ci jakieś dokumenty a sam nic nie zrobisz? hahaha zabawne. Zawsze z takimi trolami jest zabawa. Sam nic nie dasz a chcesz żebym dla jakiegoś ruskiego trola który nie potrafi udowodnić
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: przecież to ty chcesz dowód, jak na wyłudzającego ukraińca przystało i jeszcze twierdzisz że to to samo co potwierdzenie przelewu XD Oj Sasza, nie wyszło ci dziś odwrócenie sytuacji.

Ty twierdzisz że zajęcie Ukrainy przez Rosję jest dla nas dobre.

@masz_fajne_donice: Sasza, przestań kłamać. Albo zacytuj bezpośrednio, może ci tłumacz źle przetłumaczył. Chociaż to pewnie i tak tylko frustracja z faktu że wyłudzenia dowodu niet i czas
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: sasza, ty serio nie rozumiesz różnicy pomiędzy dowodem płatności i dowodem? XD

Odpowiedz jasno na pytanie - Polska i UE powinny pomagać Ukrainie czy nie?

Powinny, ale takie pomaganie jak teraz - np z emeryturami - tylko Polskę osłabia. Nie jesteśmy sługami narodu ukraińskiego. A ty przestań robić fikoły i porównywać dowód płatności do dowodu, tak jak grupa z bayzedmanem robiła - ustaliliśmy, ode mnie nie wyciągniesz, kredytu nie
  • Odpowiedz
Ok niech będzie, wyślij mi dowód na płatności na dowolną organizację charytatywną ze swoim nickiem to mi wystarczy i wtedy wyślę ( ͡ ͜ʖ ͡)

Wystarczy, czy będziesz robił fikołki? Teraz twoja kolej.

A emerytury dla Ukraińców to też nie jest coś co pomaga Ukrainie w wojnie więc nie widzę związku z tematem.

@masz_fajne_donice: nie widzisz związku z tematem między "pomaganiem Ukraińcom" a "pomaganiem Ukraińcom
UsmiechNiebios - > Ok niech będzie, wyślij mi dowód na płatności na dowolną organizac...

źródło: Screenshot 2025-03-30 at 12-28-51 Wpłata na zrzutkę Pomoc Balbince - niewyk@gmail.com - Gmail

Pobierz
  • Odpowiedz
Ok niech będzie, wyślij mi dowód na płatności na dowolną organizac...

Przelewu na agregaty nie znalazłem może płaciłem gotówką a to była największa kwota poza darmowym mieszkaniem przez kilka miesięcy natomiast na drony wpłacam od czasu do czasu i mam potwierdzenia. Heh na pierwszym screenie maila swojego wrzuciłem więc skasowane bo jeszcze będziesz mnie stalkował.

Swoją drogą PiS wymyślił, to koalicja cofnie, tak to działa?

@Usmiech_Niebios: Jak z 800+ raz
maszfajnedonice - > Ok niech będzie, wyślij mi dowód na płatności na dowolną organiza...

źródło: uuu

Pobierz
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: widzę że nie zrozumiałeś że chodziło o czas wpłaty, który uciąłeś XD Bez daty w ogóle mnie to nie obchodzi.
Swoją drogą, najpierw chcieć zdjęcia dowodu a potem bać się jakiegoś urojonego stalkingu po danych wpłaty, jeszcze kiedy ode mnie wymagało się pełnych, paradne Sasza. Smieszny spin, ale średnio wyszedł.

Nawet konfa twierdzi że jak wygra 800+ nie cofnie.

Ale będzie najbliżej otworzenia drogi partii która cofnie, kiedy takie
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: a co do 800+ śmieszna manipulacja.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/800-plus-w-sejmie-poslowie-zaglosowali-w-sprawie-nowelizacji-swiadczenia/w752rjx

Za nowelizacją ustawy o pomocy państwa w wychowywaniu dzieci głosowało 406 posłów, przeciw było 45, nikt się nie wstrzymał. Za ustawą głosowało m.in. 228 posłów PiS, 121 posłów KO i 42 posłów Lewicy. Przeciw byli posłowie PSL- Koalicji Polskiej, Konfederacji, Polski 2050, Porozumienia i jedna posłanka KO (Klaudia Jachira).

Ale wiadomo, KO musiało, a konfederacja na pewno chciała być za w całości
  • Odpowiedz