Aktywne Wpisy

Wyaderny +901
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz
TP53 +28
Zastanawiam sie czy nie przygarnąć 5 letniej kotki, ktora byla do tej pory bezdomna. Kotka po operacji uszka, odrobaczona, zaszczepiona. Co myslicie? Odnajdzie sie w mieszkaniu z 7 letnim dzieckiem? Wczesniej nie mielismy kota. To bylaby duza zmiana dla niej bo z obiezyswiata stala by sie niewychodzacym kotem. Podobno tulisinska i łasząca się.
#koty #kitku #pokazkota
#koty #kitku #pokazkota
źródło: 1000030658
Pobierz

Twierdzisz że z moralnego punktu widzenia pomagać zaatakowanej Ukrainie nie należy?
chcesz szacować dane między 2019 a 2022 bez uwzględnienia wpływu ograniczeń covid i skokowego wzrostu z początku 2022.
1,2mln to szacunek oparty na danych z zus i udsc z pominięciem pracowników tymczasowych z dużą sezonową fluktuacją (bez optymistycznej ekstrapolacji ożywienia bo zniesieniu restrykcji)
@Usmiech_Niebios: Ciężko jak ty już to zrobiłeś xd
Pytasz co ja twierdzę odnośnie odsyłania Ukraińców?
Twierdzę że mogłoby to być na korzyść Ukrainie ale z drugiej strony jeżeli mają uchodźców to łamiemy traktaty jakie podpisaliśmy no i dla naszej gospodarki byłoby to niekorzystne.
Ale pisanie tego do ciebie to już strata czasu bo wyżej wyjaśniłeś z kim mam do czynienia. Według ciebie najlepiej jakby Ukraina padła
@Usmiech_Niebios: Po pierwsze wyjaśniłem że to ja myślę o dobru Polski a to czego ty chcesz to dla Polski porażka.
Po drugie dwukrotnie juz napisałem(teraz trzech raz ehhh) że nie mam problemu z wysłaniem wpłat - czytać nie umiesz? Starczy że mi wyślesz dowód że jesteś Polakiem, czyli ja skan
@masz_fajne_donice: tak, według kogoś kto jest bardziej proukraiński niż propolski na pewno.
I nie, nie będę wysyłał ci dowodu, ale rozumiem że wstydzisz się wspierania Ukrainy. Swoją drogą sam też nie oferujesz dowodu osobistego razem z dowodem wpłaty, więc nie cwaniakuj, bo twoje kłamstwa są przejrzyste niczym szyba. Swoją drogą Bayzedmany nie usiłowały chwilę temu tak zawinąć danych polskich kiedy jeszcze
@Usmiech_Niebios: Uuu czyli chcesz żebym skanował ci jakieś dokumenty a sam nic nie zrobisz? hahaha zabawne. Zawsze z takimi trolami jest zabawa. Sam nic nie dasz a chcesz żebym dla jakiegoś ruskiego trola który nie potrafi udowodnić
@masz_fajne_donice: Sasza, przestań kłamać. Albo zacytuj bezpośrednio, może ci tłumacz źle przetłumaczył. Chociaż to pewnie i tak tylko frustracja z faktu że wyłudzenia dowodu niet i czas
@Usmiech_Niebios: Chyba mocno na głowę dziś upadłeś. Ty pierwszy wyskoczyłeś z wysyłaniem dowodów płatności. Pamięć ci dziś szwankuje od ruskiego bimbru.
Powinny, ale takie pomaganie jak teraz - np z emeryturami - tylko Polskę osłabia. Nie jesteśmy sługami narodu ukraińskiego. A ty przestań robić fikoły i porównywać dowód płatności do dowodu, tak jak grupa z bayzedmanem robiła - ustaliliśmy, ode mnie nie wyciągniesz, kredytu nie
Wystarczy, czy będziesz robił fikołki? Teraz twoja kolej.
@masz_fajne_donice: nie widzisz związku z tematem między "pomaganiem Ukraińcom" a "pomaganiem Ukraińcom
źródło: Screenshot 2025-03-30 at 12-28-51 Wpłata na zrzutkę Pomoc Balbince - niewyk@gmail.com - Gmail
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Przelewu na agregaty nie znalazłem może płaciłem gotówką a to była największa kwota poza darmowym mieszkaniem przez kilka miesięcy natomiast na drony wpłacam od czasu do czasu i mam potwierdzenia. Heh na pierwszym screenie maila swojego wrzuciłem więc skasowane bo jeszcze będziesz mnie stalkował.
@Usmiech_Niebios: Jak z 800+ raz
źródło: uuu
PobierzSwoją drogą, najpierw chcieć zdjęcia dowodu a potem bać się jakiegoś urojonego stalkingu po danych wpłaty, jeszcze kiedy ode mnie wymagało się pełnych, paradne Sasza. Smieszny spin, ale średnio wyszedł.
Ale będzie najbliżej otworzenia drogi partii która cofnie, kiedy takie
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/800-plus-w-sejmie-poslowie-zaglosowali-w-sprawie-nowelizacji-swiadczenia/w752rjx
Ale wiadomo, KO musiało, a konfederacja na pewno chciała być za w całości