Aktywne Wpisy

annlupin +34
co se tam myślisz w głowie
źródło: annlupin876540
Pobierz
Pentylion +16
wachta typu smutna i niewyspana, nie bede pił kawy to moze potem bede mogl zasnac. Ucho swędzi od srodka, w wymiarze ktorego nie da sie podrapać. Ruch spory, noc jasna, kolejna, juz 6 zmiana czasu w tej podrozy.
źródło: temp_file233156410677794284
Pobierz

Dlatego wskaźnik przestępczości danej grupy to liczba przestępstw przypadająca na liczność tej grupy.
Przyjmowanie ludzi z kraju, który walczy 3 rok z naszym historycznym wrogiem o to, żeby żyć tak jak my, moim zdaniem nie spowoduje problemów społecznych wynikających z braku asymilacji tych ludzi.
porównaj ilosc przstępców popełnianych przez Polakow w 2021 i 2024 i te liczby porównaj do %
@K_R_S: XD
@fukinloner: ale przecież tego nie policzyłeś tylko każesz liczyć innym. To dlaczego podpierasz się statystyką?
@masz_fajne_donice nikt nie przeszkadza ci miłościwie służyć narodowi ukraińskiemu jak jeden polityk sugerował. Z ciekawości - wrzucisz ostatnią wpłatę na Ukrainę jaką zrobiłeś czy to służenie wyłącznie słowne?
Komentarz usunięty przez autora
@Usmiech_Niebios: no piszę że niektórych wykopków p------o. Masz problem że ktoś chce pomagać narodowi który chce stać się częścią zachodu i współpracować z nami zamiast być pod ruskim butem?
Z ciekawości - wrzuć zdjęcie swojego dowodu osobistego żeby pokazać że jesteś Polakiem bo
@masz_fajne_donice: nie, dlatego chce zobaczyć twoją pomoc. Z ciekawości - jak bardzo moje pytanie o nią pomogło Putinowi?
@Usmiech_Niebios: Oczywiście wyślę! A wyślesz mi potem swój dowód?
Mam dowód płatności na trzy agregaty prądotwórcze które wysłałem na Ukrainę, pasuje?
@Usmiech_Niebios: Takie propagandowe teksty:
Pomagają. To jest jak już pisałem robienie laski putinowi, ssanie jego starego zgrzybiałego sowicekiego pytonga. Czyli zniechęcanie i wyśmiewanie pomocy Ukrainie.