Aktywne Wpisy

WildAnimal +68
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz
odjutraodwyk +4
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

@cavird: kompletne bzdury opowiadasz. Właśnie wczoraj trafiłem na z------a, który będąc 300 metrów ode mnie, w tym czasie gdy ja sygnalizując od 6 sekund wyjazd z zatoki nagle tenże przyspiesza i zaczyna trąbić to co, nie mam pierwszeństwa? Jak mam upewnić się, że nie spowoduję niebezpieczeństwa jak trafiam na taką spier#%linę
"Art. 18. 1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do oznaczonego przystanku autobusowego na obszarze zabudowanym, jest obowiązany zmniejszyć prędkość, a w razie potrzeby zatrzymać się, aby umożliwić kierującemu autobusem włączenie się do ruchu, jeżeli kierujący takim pojazdem sygnalizuje kierunkowskazem zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię.
2. Kierujący autobusem, o którym mowa w ust. 1, może wjechać na sąsiedni pas ruchu lub na jezdnię dopiero po upewnieniu
@MientkiWafel: Tak, oznacza to tyle, że jak widzę, że ktoś mnie wpuszcza muszę wkalkulować ryzyko, że jednak nie ma takiego zamiaru i zaraz przyspieszy. Nie wpycham się nigdzie, nie try harduje, ja mam czas do końca zmiany isobie cierpliwie poczekam, przerwę śniadaniową i unijną sobie tak czy siak odbiorę, najwyżej w-----e kółko. Ja mam bezpiecznie przewieźć pasażerów, ą że na trasie na 49