Aktywne Wpisy
piankaaa +4
#hotelparadise
Jakby ktoś się zastanawiał kto wygrał to wstawiam link do willi i ich posta.
Zdjęcie nr 7 na ścieżce dwa imiona 🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/v/1Hna5kAhiS/?mibextid=wwXIfr
Jakby ktoś się zastanawiał kto wygrał to wstawiam link do willi i ich posta.
Zdjęcie nr 7 na ścieżce dwa imiona 🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/v/1Hna5kAhiS/?mibextid=wwXIfr

fake_queen +1
#hotelparadise na pewnej grupie HP na fb jedna dziewczyna dopatrzyła się na zdjęciach z finału imion pary, która stanęła na ścieżce :D ale zonk

Dostałem ofertę od dwóch firm. W obu podałem te same widełki kiedy pytali o oczekiwania. Jedna dała wyższa ofertę niż druga. Informuje tę drugą że wybrałem inna ofertę. A oni na to pytają ile tam mi zaoferowali i nastepnego dnia dzwonią że podnoszą swoją oferte (i to ponad moje górne widełki, bo ta pierwsza firma dała mi blisko górnej granicy) xddd
Nawet nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji. Z jednej strony to jest miłe że to ja jestem rozgrywającym i jedna firma przebija ofertę innej aby mnie mieć, ale z drugiej strony skoro tyle mi zaoferowali to tyle jestem wart więcej dlaczego za pierwszym razem tyle nie zaoferowali tylko chcieli płacić mniej czyli kolokwialnie mowiac zrobic mnie w huya?
#programista15k #pracait #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Z tego co piszesz to dostałeś ile wołałeś, obraz sytuacji zaburza tobie kontroferta - czy to dobrze być najdroższy w zespole? Jak się okażesz taki sobie, to będziesz pierwszy do zwolenienia i ostatni do podwyżek/premii.
@cyk21 @villager: czemu zakładasz, że jest najdroższy w zespole? Nawet jeśli jest to tak - dobrze być najdroższy. Normalna dobra firma w ogóle przy zwolnieniach nie kieruje się tym, że ktoś ma może 10-20% więcej od innego. Jeśli nawet ktoś leci to leci najsłabszy, a nie najdroższy. Ostatni
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@WyjmijKija: Ja opisuję swoje doświadczenia nie wiem czy