Wpis z mikrobloga

Bo ciężko jednoznacznie ocenić ¯\(ツ)/¯

Gra z wielkim potencjałem, ciekawą historią, świetnie zoptymalizowana, z niezłą grafiką (choć dla mnie zbyt cukierkową), ale za to z beznadziejnym AI przeciwników, z beznadziejnym systemem skradania, z kiepskim systemem handlu i dziwnym plecakiem, słabym craftingiem. Takie nie wiadomo co za bardzo. Ani to survival, ani horror, ani skradanka, ani detektywistyczny symulator chodzenia. Moja opinia może nie być do końca miarodajna bo wczoraj pograłem może z 1,5
  • Odpowiedz
  • 0
@ch1va5: Meh, myślałem że będzie wybitne. Ogólnie gram na co dzień na Steam Decku, ale jeszcze parę miesięcy gamepassa mi zostało i miałem nadzieję że gra będzie warta siedzenia przed komputerem.
  • Odpowiedz
@Hmrogrz: wybitna na pewno nie jest. No i jeszcze nie ukończyłem, więc może dalej sie "rozkręci". Gdybym kupił to bym troszkę żałował chyba, ale w Gamepassie to jak za darmo. ¯\(ツ)/¯

Ale tez liczyłem na więcej.
  • Odpowiedz
@Hmrogrz dla mnie kiepszczak. Walka beznadziejna, gierka drewniana, historia mnie jakoś nie zaciekawiła. Pomijam błędy typu wyłączający się dźwięk w trakcie gry. Poleciała z dysku i raczej nie wróci
  • Odpowiedz
@Hmrogrz:
Podobno dla samego dodatkowego przycisku na kontrolerach warto, ale nie oszukujmy się, że twórcy nie będą robić sterowania pod najpopularniejszego vra.
  • Odpowiedz