Aktywne Wpisy

Quashtan +5
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Umeraczyk +103
Zaraz wyjdzie Todd Howard i Gabe Newell, zbiją pionę i wtedy Todd powie "Pora na SKYRIM 6" i cyk włączą trailer, potem Gaben powie "A wiesz, że odpali na Steam Machine?" i prezentacja! A wtedy Todd powie "Czy Steam Machine odpali również FALLOUT NEW VEGAS REMASTER który shadowdropuje TERAZ?!" a wtedy Gaben powie "Tak!", i doda "A wiesz co jeszcze odpali na Steam Machine?" i tutaj wjeżdża Iwiński na Płotce i mówi
źródło: temp_file2430955453363057133
Pobierz

I jak wrażenia? Czemu taka cisza?
Gra z wielkim potencjałem, ciekawą historią, świetnie zoptymalizowana, z niezłą grafiką (choć dla mnie zbyt cukierkową), ale za to z beznadziejnym AI przeciwników, z beznadziejnym systemem skradania, z kiepskim systemem handlu i dziwnym plecakiem, słabym craftingiem. Takie nie wiadomo co za bardzo. Ani to survival, ani horror, ani skradanka, ani detektywistyczny symulator chodzenia. Moja opinia może nie być do końca miarodajna bo wczoraj pograłem może z 1,5
Ale tez liczyłem na więcej.
Ja jestem ciekawy jak w vr wypada, bo w sumie quest 3 leży i kurzy się
Podobno dla samego dodatkowego przycisku na kontrolerach warto, ale nie oszukujmy się, że twórcy nie będą robić sterowania pod najpopularniejszego vra.