Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TenXen47: Aborcja stała się "tematem zastępczym" z chwilą, gdy polskie prawo aborcyjne osiągnęło stan zadowalający dla Konfy i PIS.
Natomiast prawda jest taka, że przed tym wyrokiem Przyłębskiej, Konfa przy każdej okazji podnosiła temat "zabijania dzieci" i aborcja była dla nich jednym z najważniejszych tematów. Przecież pierwotnie korwinistów, narodowców i Brauna połączyły w Konfederacji bynajmniej nie wolnorynkowe ideały, tylko kwestie właśnie takie, jak aborcja.
  • Odpowiedz
@Jariii: jestem przeciw noszeniu medycznych maseczek , więc zasłaniam twarz szalikiem xDDD

Ja pierdzielę jaki to jest spin i argument do fikołków, tego foto nie widziałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@TenXen47: Aborcja i wpływ kościoła to największe temat zastępcze, niezależnie od tego, która partia rządzi. W tym kraju nikogo inflacja ani siła nabywcza pieniądza nie obchodzi,bo to "wirtualne" koncepty.
  • Odpowiedz
Przypominam że aborcja to tak temat zastępczy że jej niemal zakaz to największa rzecz którą konfederacja (z pisem) zrealizowała.

@TenXen47: xD

Śmieszne jest to przypisywanie konfederatom sprawczości w jakiejkolwiek sprawie.
  • Odpowiedz