#mounjaro #gruby #tirzepatyd Piąta dawka za mną zacząłem brać lek 24.02, jestem dalej na 2,5 monjaro. Dzisiaj rano waga pokazywała 94,4 kg, z początkowej wagi (98,2 kg) zeszło 3,8 kg. Pod koniec miesiąca stosowania leku efekt działania nieco zelżał (zaczęła się tolerancja) i sobie pofolgowałem stąd nieco mniejsza utrata wagi, ale jestem nadal zadowolony i zamierzam zostać na niższej dawce. Miałem też przerwę 2 tyg. od siłowni ze względu na chorobę, ale już wróciłem na siłkę ponownie i dzisiaj też się wybieram. Cel minimum ustalam na 85 kg (wzrost 179 cm)
Piąta dawka za mną zacząłem brać lek 24.02, jestem dalej na 2,5 monjaro. Dzisiaj rano waga pokazywała 94,4 kg, z początkowej wagi (98,2 kg) zeszło 3,8 kg. Pod koniec miesiąca stosowania leku efekt działania nieco zelżał (zaczęła się tolerancja) i sobie pofolgowałem stąd nieco mniejsza utrata wagi, ale jestem nadal zadowolony i zamierzam zostać na niższej dawce. Miałem też przerwę 2 tyg. od siłowni ze względu na chorobę, ale już wróciłem na siłkę ponownie i dzisiaj też się wybieram. Cel minimum ustalam na 85 kg (wzrost 179 cm)