Aktywne Wpisy

marjanoos +266
Nie ma już ratunku dla osób z mentalnością "z-----------a". I bynajmniej nie chodzi o ciężką pracę, a o szybką jazdę.
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa

32cm +31
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

atrakcyjni co sobie bzikają i przeważnie nie chcą wchodzić w związki bo wiedzą jak to dużo kosztuje
normik, w sumie przegryw, co jak znajdzie lochę która chce się z nim bzikać to się do niej przylepia i który wokół niej ustawia sobie życie i buduje tożsamość.
wpis może być trollem, pewnie jest, ale masa chłopów sobie zbudowało całą tożsamość wokół bycia mężem/chłopakiem co jest szalenie
Ale jak to randkują młodzi? Przecież na wykopie wszyscy twierdzą, że kobiety wymarły i już nie ma z kim się spotykać. Co do posiadania rodziny, to akurat super sprawa. Jak nie doświadczyłeś to nie masz pojęcia, że prawdziwa rodzina daje szczęście. Żona jeśli siedzi w domu i nic nie robi powinna być kurą domową i robić wszystko. Jeśli jednak pracuję to trzeba się dzielić obowiązkami. Raz na jakiś czas
teraz faceci, zwłaszcza oofy doffy, są wytresowani jak psy. kiedyś na imprezie firmowej gadałem z parą, chuop nie chciał ze mną gadać i mnie próbował zbyć ale jego locha powiedziała daj mu mówić i gościu się momentalnie zamknął i zesztywniał. pamiętam że mnie
@tubkas12: Czyli nie są zredpillowani, tylko coś tam liznęli. Ja za zredpillowanie uważam stan w którym
@4a7dd91907fe34f35afc4ed8cf793151: i to nie jaką żonę!
Bo jego gruba, wiecznie rozkapryszona, ulana, bezrobotna żonka zarządzająca wspólnym kontem jest tak wielka, że biorąc pod uwagę mase to jakby dwie żony ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ciekawa "teoria" i usprawiedliwianie femoidów na ich puszczalstwo, jak im chłop nie opowiada to niech od niego odejdą, a nie skaczą na bolcach za jego plecami bo tak jest łatwiej...
@WiecznySingielprzed30: Z punktu widzenia moralnego masz całkowicie rację, ale wiesz dlaczego ludzie zdradzają? Bo mogą. To jest też kwestia władzy. Jeśli zdradzisz a chłop to z dużym prawdopodobieństwem wybaczy bo jest do ciebie przylepiony, to co możesz stracić? Możesz tylko
Tak samo jest z robotą, dlaczego większość ludzi szuka roboty jak ma starą robotę a nie dopiero jak jest na wypowiedzeniu albo bezrobotna? Bo to się bardziej opłaca.