Aktywne Wpisy
PrawdziwyWarszawiak +372
źródło: 1000004928
Pobierz
Parker_ +220
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000004928
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
atrakcyjni co sobie bzikają i przeważnie nie chcą wchodzić w związki bo wiedzą jak to dużo kosztuje
normik, w sumie przegryw, co jak znajdzie lochę która chce się z nim bzikać to się do niej przylepia i który wokół niej ustawia sobie życie i buduje tożsamość.
wpis może być trollem, pewnie jest, ale masa chłopów sobie zbudowało całą tożsamość wokół bycia mężem/chłopakiem co jest szalenie
Ale jak to randkują młodzi? Przecież na wykopie wszyscy twierdzą, że kobiety wymarły i już nie ma z kim się spotykać. Co do posiadania rodziny, to akurat super sprawa. Jak nie doświadczyłeś to nie masz pojęcia, że prawdziwa rodzina daje szczęście. Żona jeśli siedzi w domu i nic nie robi powinna być kurą domową i robić wszystko. Jeśli jednak pracuję to trzeba się dzielić obowiązkami. Raz na jakiś czas
teraz faceci, zwłaszcza oofy doffy, są wytresowani jak psy. kiedyś na imprezie firmowej gadałem z parą, chuop nie chciał ze mną gadać i mnie próbował zbyć ale jego locha powiedziała daj mu mówić i gościu się momentalnie zamknął i zesztywniał. pamiętam że mnie
@tubkas12: Czyli nie są zredpillowani, tylko coś tam liznęli. Ja za zredpillowanie uważam stan w którym
@4a7dd91907fe34f35afc4ed8cf793151: i to nie jaką żonę!
Bo jego gruba, wiecznie rozkapryszona, ulana, bezrobotna żonka zarządzająca wspólnym kontem jest tak wielka, że biorąc pod uwagę mase to jakby dwie żony ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ciekawa "teoria" i usprawiedliwianie femoidów na ich puszczalstwo, jak im chłop nie opowiada to niech od niego odejdą, a nie skaczą na bolcach za jego plecami bo tak jest łatwiej...
@WiecznySingielprzed30: Z punktu widzenia moralnego masz całkowicie rację, ale wiesz dlaczego ludzie zdradzają? Bo mogą. To jest też kwestia władzy. Jeśli zdradzisz a chłop to z dużym prawdopodobieństwem wybaczy bo jest do ciebie przylepiony, to co możesz stracić? Możesz tylko
Tak samo jest z robotą, dlaczego większość ludzi szuka roboty jak ma starą robotę a nie dopiero jak jest na wypowiedzeniu albo bezrobotna? Bo to się bardziej opłaca.