Wpis z mikrobloga

#amazonpl
Zamówiłem biurko na Amazon. Już 2 raz przełożyli termin dostawy po czym teraz nie ma żadnego statusu. Nie polecam kupować na Amazonie. Niemiłe rozmowy z pracownikami. Brak totalnie wiedzy na temat co się dzieje obecnie z zamówieniem. Obsługa klienta na poziomie żenującym. Ktoś miał podobne przypadki? Zgłaszać to gdzieś? Na dzień dzisiejszy po miesiącu od zamówienia nie wiedzą kiedy to otrzymam. Żenada.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mcaxel biurko na amazonie? Kupowanie w tak skur..iałym miejscu bo troszkę taniej. To jest właśnie twój ukryty koszt oszczędności.
  • Odpowiedz
@mcaxel miałem podobną sytuację z kupowaniem Kindle gdzie początkowy miesiąc czekania przeszedł w dwa bo sprzedawali nie mając na stanie xDD Amazon tylko na jakieś bardzo duże promki bo wiadomo, że wtedy chcą się pozbyć jakichś fantów i będzie w miarę szybko
  • Odpowiedz
@mcaxel: ale sprzedawca i wysylka to amazon, czy marketplace?
Jesli amazon i jesli miales date przy zakupie dostawy konkretna, to krec inbe mailowa (nie chat) z nimi niech ci rabatuja zakup, albo jakies kupony daja.
  • Odpowiedz
@mcaxel raz mi spóźnili wysyłkę klocków o jeden dzień. Klocki kosztowały 200zł, dostałem zwrot 50zł. Innym razem kupowałem smartwatch za 150 zł, ale nie wysłali bo się skończyły, jako że inny sprzedawca miał na stanie, ale za 250 to dostałem zwrot 150 zł i kupon na 100 zł żebym mógł kupić ten smartwatch (kupiłem GPU).
Także ja nic złego nie powiem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PurpleHaze Było że dostawa do 2 tygodni. Monika ponad miesiąc i dalej nic nie ma o wysyłce. Ale pomysł dobry. Bo czuję się oszukany. Kasa poszła nie mała a towaru brak.
  • Odpowiedz
@mcaxel: ja nawet nie wiem jak to się obsługuje. za skomplikowane mają to wszystko, jakieś łączenie usług kont, jakieś primy, pod primy jeszcze inne rodzaje kont, na tym możesz kupić na tym nie możesz, tu masz darmową wysyłkę tu nie masz.. a idź pan w uj. nie wiadomo co do czego i co chodzi. nigdy nic nie kupiłem na amazonie.
tymbardziej że wszystko co potrzebuje jest na allegro, więc nie
  • Odpowiedz