Wpis z mikrobloga

@corvis_dom: Kiszak jeśli nie lubisz Assassin's Creed to może nie oglądaj o nim 20 materiałów w 3 dni? Może nie graj? Hmm? Widzu pod nickiem Szwajcar jeżeli ci się nie podoba Assassin's Creed to może sobie pooglądaj filmiki o soulsach i heroesach, co? Hmm? Czy tylko trzeba nie oglądać Kiszaka jak mi się nie podoba, a wszystko inne mam oglądać? Może niech widzowie Kiszaka przestaną w końcu napastować Filipa z
  • Odpowiedz
Gdyby tylko menelobijca z Transylwanii i ta jego zagroda baranow umiala posluchac i wziac do serca te swoje wlasne porady i propozycje...

@corvis_dom: Naprawdę to już nawet zabawne nie jest, nie wiem który raz już widzę taką idiotyczną wypowiedź która jest memem w stylu ''nie podoba ci się to nie oglądaj'' Kiszak ich zajebiście wytresował, ale żeby ocenić czy coś ci się podoba tudzież jakie masz zdanie o tym chociaż
  • Odpowiedz
@corvis_dom: Poza tym @ActiveekHere ma rację. Jak to k#w@ jest, że ta zasada działa wobec wszystkich innych, ale jak ktoś krytykuje tego to shadows nieszczęsne to już spoko. Jakby to nie działa wybiórczo a ci ludzie robią z siebie kasztanów idiotów totalnych.
  • Odpowiedz