Wpis z mikrobloga

a
#gry

która firma powinna jako pierwsza upaść i sobie głupi ryj rozwalić ?

• ubisoft 48.9% (65)
  • ea 29.3% (39)
  • activision blizzard 12.8% (17)
  • bethesda 9.0% (12)

Oddanych głosów: 133

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Doberober: trudne pytanie.
Blizzard mi ukradł grę za którą zapłaciłem.
Ubisoft rozwala serie które kiedyś lubiłem.

Ale jednak głosuję na EA, za zabijanie studiów które kupili, nawet bez jakiejś wtopy.
Po prostu kupowali, żeby zamknąć (°°
  • Odpowiedz
@Doberober: wybrałem ubisoft bo oni się wszedzie w---------ą i jest o nich non stop głośno jaki chłam robią.

EA to też gowno, ale takie ciche i skryte, które tam robi te swoje gierki z mikropłatnościami ale jakoś specjalnie się nie wychylają. W gry blizzarda praktycznie nie gralem nigdy, ale zawsze szanowałem bo wiedzieli co robią. Wierzę że jeszcze ich los się odmieni. A Bethesda... ehhh bethesda... no każdy wie jaka
  • Odpowiedz
@Doberober: Nie wiem, skąd aż taka chęć upadku Ubi. Oni sobie wydają te swoje śmieszne gierki, które zwyczajnie można mieć w pompce, i mnie zupełnie one nie obchodzą. Można ich zwyczajnie ignorować, śmieszna firma która od lat nie wydała dobrej gry.
Oczywiście ich upadek będzie cieszył za ich śmieszną politpoprawną politykę, ale takie EA, albo Acti? To zupełnie inny kaliber, przecież te molochy mają tyle świetnych marek w portfolio, które
  • Odpowiedz
@Doberober:
Ea bo outlaws to spoko gierka z ciekawymi rozwiązaniami i tylko si przeciwników to jakiś żart, ale w jakimś stopniu satysfakcjonujący jednocześnie. Ea zawsze miało podłe praktyki już od czasów pierwszych FIFA.
  • Odpowiedz
@Hmrogrz

wybrałem ubisoft bo oni się wszedzie w---------ą i jest o nich non stop głośno jaki chłam robią.

nie żeby coś, ale jest o nich głośno, bo stali się celem nagonki i wyciąga się im wszystko do granic absurdu, nie dlatego, że wyróżniają się szczególnie na tle reszty growych korpo
  • Odpowiedz
@Hmrogrz: pewnie dlatego, że stało się to modne :)

patrząc realnie na gry które wydają w ostatnim czasie, to ciężko im zarzucić by faktycznie wydawali jakieś katastrofy, ot gry nie wyróżniające się niczym na plus i minus, rzemieślnicza robota pod szerokie masy z kilkoma paskudnymi praktykami które stosują wszyscy duzi gracze

porównajmy to chociażby do Activision/Blizzard, nie potrafię wskazać ze stajni Ubisoftu czegokolwiek co przykładowo jakością się do poziomu Warcraft
  • Odpowiedz