Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +116
I chłop już se spaceruje po Wenecji, obecnie jest na placu św Marka. To tutaj zwaze były przebitki w teleekspresie jak Wenecje zalewało . Miasto bardzo piękne, ale ilość ludzi jaka tu się pałęta jest przeogromna. To nie jest w zasadzie miasto tylko skansen z drogimi butikami i restauracjami w których mocna przepłacisz . Gdybym wiedział ze tu tak tłoczno to bym nawet tu się nie pchał . Podobnie było w Wiedniu
źródło: image_picker_C32B80DE-CE41-4D39-8AEE-637F9397C513-43761-000004C6BC50DB1C
Pobierz
phaxi +289
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gry
która firma powinna jako pierwsza upaść i sobie głupi ryj rozwalić ?
trudne się wylosowało
Blizzard mi ukradł grę za którą zapłaciłem.
Ubisoft rozwala serie które kiedyś lubiłem.
Ale jednak głosuję na EA, za zabijanie studiów które kupili, nawet bez jakiejś wtopy.
Po prostu kupowali, żeby zamknąć (╯°□°)╯︵ ┻━┻
EA to też gowno, ale takie ciche i skryte, które tam robi te swoje gierki z mikropłatnościami ale jakoś specjalnie się nie wychylają. W gry blizzarda praktycznie nie gralem nigdy, ale zawsze szanowałem bo wiedzieli co robią. Wierzę że jeszcze ich los się odmieni. A Bethesda... ehhh bethesda... no każdy wie jaka
Oczywiście ich upadek będzie cieszył za ich śmieszną politpoprawną politykę, ale takie EA, albo Acti? To zupełnie inny kaliber, przecież te molochy mają tyle świetnych marek w portfolio, które
Ea bo outlaws to spoko gierka z ciekawymi rozwiązaniami i tylko si przeciwników to jakiś żart, ale w jakimś stopniu satysfakcjonujący jednocześnie. Ea zawsze miało podłe praktyki już od czasów pierwszych FIFA.
nie żeby coś, ale jest o nich głośno, bo stali się celem nagonki i wyciąga się im wszystko do granic absurdu, nie dlatego, że wyróżniają się szczególnie na tle reszty growych korpo
patrząc realnie na gry które wydają w ostatnim czasie, to ciężko im zarzucić by faktycznie wydawali jakieś katastrofy, ot gry nie wyróżniające się niczym na plus i minus, rzemieślnicza robota pod szerokie masy z kilkoma paskudnymi praktykami które stosują wszyscy duzi gracze
porównajmy to chociażby do Activision/Blizzard, nie potrafię wskazać ze stajni Ubisoftu czegokolwiek co przykładowo jakością się do poziomu Warcraft