Wpis z mikrobloga

Hej, jakie macie doświadczenie z apteką doz.pl? Warto tam zamawiać leki i suplementy? Bo jak tak porównuję rachunek z mojej stacjonarnej apteki (w innych ceny są bardzo zbliżone) a ceny tych samych leków/suplementów na doz.pl, to wychodzą o jakieś 60 zł taniej w miesiącu. Biorąc nawet pod uwagę cenę wysyłki to i tak byłbym 50 zł do przodu. Warto tam zamawiać? Nigdy nie kupowałem takich rzeczy przez neta. Kiedyś się też coś mówiło na przykład o tym że do marketów trafiają gorszej jakości leki niż do aptek. Wiem że to nie jest market, jednak jest taniej więc od razu jakieś tam podejrzenia w mojej głowie to zaczyna budzić, że może być towar gorszej jakości. Przepraszam jeśli to jest jakaś najbardziej legitna strona świata, a ja zadaje jakieś głupie pytanie. Jednak jest to kwestia mojego zdrowia i pomimo tego że chęć na zaoszczędzenie w każdym miechu tych 50 zł jest, to nie chciałbym tego robić kosztem zdrowia. Dzięki za odpowiedzi.

#apteka #leki #pomocy #doz.pl #medycyna #lekarz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JustynM: ale w czym jest problem? Z tym że jak ceny są podejrzanie niskie to lepiej dopytać czy wszystko z nimi okej? To nie jest jakaś bzdura typu podkładka pod myszkę tylko tabletki od których będzie zależał poziom mojego życia i samopoczucie. Lepiej się rzucić na coś bezmyślnie i bez sprawdzenia opinii bo cena niższa?
  • Odpowiedz
  • 0
@JustynM: Wołałem uzyskać odpowiedź tutaj. Zobacz jeszcze raz na moje pytanie. To główne, pierwsze. Wiem że niektóre leki na przykład do marketów, trafiają z obciętym składem. O to mi głownie chodziło w tym pytaniu. Bo to że to jest apteka i że zamówienie przyjdzie to wiem. Tylko wolałem zapytać czy ktoś nie miał jakiś nieprzyjemności że z racji na cenę dostał tabletki gorszej jakości albo z obciętym składem albo na
  • Odpowiedz
  • 0
@JustynM Jakoś się jeszcze nigdy nie przejechałem na tym że się upewniłem w kilku źródłach, czy wszystko jest okej. Za to jak się ktoś podpala na coś bo cena jest atrakcyjna, to już tak i myślę że niejeden oszust na właśnie takich poluje.
  • Odpowiedz
Świat z taką młodzieżą zatoczy koło jak moda.

@JustynM: Marketing wirusowy (ang. viral marketing) – działania marketingowe będące odmianą marketingu szeptanego. Jest wykorzystywany przez growth hacking. Marketing wirusowy polega na zainicjowaniu sytuacji, w której potencjalni klienci będą sami udostępniać między sobą informacje dotyczące firmy, usług lub produktów ( ͡° ͜ʖ ͡°) link
  • Odpowiedz
@dARKpOWER11: Jeśli zaoszczędzisz 50 zł miesięcznie na suplementach / lekach bez recepty to mocno się faszerujesz i przemyśl czy warto wszystko brać.
Strona jest legitna, ta sama firma ma też aptelia.pl asortyment jest identyczny jak na doz.pl tylko taniej. Dziś do północy mają darmową wysyłkę bez minimalnej kwoty zamówienia. Możesz też kupić na apteline.pl jest drożej, ale odpada koszt wysyłki, bo jest z darmowy odbiór w wielu różnych lokalnych aptekach
  • Odpowiedz