Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry Miraski!
Czy możecie polecić jakiegoś ortodontę dla osoby dorosłej w Krakowie albo w Rzeszowie albo w Lublinie?
#rzeszow #krakow #lublin #ortodonta #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Piotr Grochala ja chodzę do niego w Krakowie ale wiem że on dojeżdża z Rzeszowa i tam prowadzi główna praktykę, lecze u niego zgryz od 1.5 roku i efekty są super póki co.
  • Odpowiedz
@Ravau23: nie wiem, czy na Słowacji jest dalej tak tanio. Pamiętam, że w 2012 roku mnóstwo Polaków z południa Polski tam jeździło, bo leczenie kosztowało połowę mniej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Ravau23 @Snowflake_ niekoniecznie chodzi mi o najtańszego. Zależy mi na specjaliście, który w razie czego zauważy złożoność wady zgryzu i wyśle mnie na początku do np. fizjoterapeuty albo z ortopedy. Nie chce lekarza który założy aparat i elo - widzimy sie za miesiac, a po 10 latach wada zgryzu powróci, bo cos przeoczył. Albo jak u żony jednego mirka - po korekcie wady zgryzu przestała
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: trzy osoby, które znam leczyły zęby u dr Golarz-Nosek w Krakowie. Są bardzo zadowolone z leczenia. Z tego co wiem, to ceny przystępne, jakość bardzo dobra, ale terminy długie, żeby się zapisać. Najlepiej zadzwoń do kliniki i się zapytaj :)
  • Odpowiedz